Aktuelno 5

15.08.2024.

19:40

Glumica obukla isti veš pa izazvala haos: "Nadam se da su čiste" FOTO

Glumica Blejk Lajvli privlači veliku pažnju zbog novog filma "Sa nama se završava", a sada su fanovi zbunjeni zbog njenih odevnih kombinacija.

Izvor: B92.net/Net.hr

Glumica obukla isti veš pa izazvala haos: "Nadam se da su čiste" FOTO
Profimedia

Podeli:

Naime, jedan njen stajling zaintrigirao je sve koji su ispratili šta se desilo, a sve zbog donjeg veša.

Blejk je u ponedeljak obukla roze top na bretele i plave farmerke iz kojih su provirile gaćice marke Versace. Međutim, ona je isti autfit nosila prethodnog dana, ali ga je ponovila zbog greške.

"Nosila sam ovo juče", priznala je dok je razgovarala s obožavateljima i fotografima i dodala: "Tada sam nosila donji veš naopako. Dakle, pogrešno sam ih obukla i morala sam se iskupiti Versaćeu."

Njen je potez postao viralan, a komentari na autfit su podeljeni. I dok su neki ispod objave E.T.-a na Instagramu zaključili da Blake ima odličan smisao za humor, drugi su pisali da se nadaju da je oprala veš pre nego što je sledeći dan ponovo obukla.

"Nadam se da je ovo čisti par gaća", "Zašto takve stvari govori nepoznatim ljudima na ulici?", "Donje rublje ima uvek dve čiste strane", "Zašto uopšte moramo da vidimo njen donji veš", samo su neki od komentara ispod objave.
 

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: