Aktuelno 8

15.08.2024.

10:30

Hari i Megan potpuno razbesneli Britance, kralj poludeo

Princ Hari i Megan Markl ponovo su uspeli da razbesne britansku javnost.

Izvor: B92.net

Hari i Megan potpuno razbesneli Britance, kralj poludeo
Profimedia

Podeli:

Hari i Megan su pozvani u Kolumbiju, od strane kolumbijskog predsednika i biće deo projekta koji radi na tome da se osnaži polažaj starih, mladih i žena u Kolumbiji.

Ovakav potez je posebno iznervirao Britance, a oglasio se i poznati novinar Pirs Morgan.

"Zašto je ovo dopušteno? Megan i Hari ovih dana ne obavljaju nikakve stvarne dužnosti u skladu s njihovim titulama, već samo pune džepove u Americi tako što neprestano blate članove kraljevske obitelji. Otkud im pravo da se šepure po svetu i pretvaraju da su članovi kraljevske porodice", rekao je Pirs, prenosi The Sun.

"Postoji toliko toga što nije u redu. Trebalo bi ih zaustaviti. U javnosti se može čuti da su kralj Čarls i princ Vilijam besni zbog njihovog puta u Kolumbiju i nisam iznenađen jer je u potpunosti neprihvatljivo za bivše članove kraljevske porodice da odlaze na ovakva službena putovanja."

Navodno, kako kaže Pirs, Saseksovi su u velikoj zabludi ako misle da mogu da pariraju kraljevskoj porodici tako što će uživati u svim blagodetima bez da ispunjavaju ikakve obaveze prema kraljevstvu.

Podsetimo, Hari i Megan su se povukli sa kraljevskih dužnosti još 2020. godine.

Podeli:

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Evropa na nogama: "MMF u Rusiji nema šta da traži"

Finska ministarka finansija Rika Pura saopštila je da se Finska pridružila protestu zemalja koje žele da ospore planove Međunarodnog monetarnog fonda da nastavi ekonomske konsultacije sa Ruskom Federacijom po prvi put od početka rata u Ukrajini.

8:09

15.9.2024.

1 d

Svet

Oboreni borbeni avioni

Vazdušno-kosmičke snage Rusije oborile su dva ukrajinska borbena aviona "Su-27" u poslednja 24 časa, saopšteno je iz ruskog Ministarstva odbrane.

17:13

15.9.2024.

1 d

Podeli: