Aktuelno 2

15.08.2024.

8:31

Fanovi besni na Tejlor Svift: "Od superzvezde do najvećeg razočarenja godine“ FOTO

Svetska zvezda Tejlor Svift morala je da otkaže tri koncerta u Beču prošle nedelje zbog terorističkih pretnji. Od tada se nije oglasila na društvenim mrežama niti ju je iko video u javnosti.

Izvor: Jutarnji list, B92.net

Fanovi besni na Tejlor Svift: "Od superzvezde do najvećeg razočarenja godine“ FOTO
EPA-EFE/ALLISON DINNER

Podeli:

Ipak, u ponedeljak uveče pevačica je fotografisana ispred kluba u Londonu gde je organizovala privatnu zabavu za njen tim.

Na Instagram profilu Deuxmoi pojavile su se njene fotografije ispred kluba na kojima pozira u zanimljivom izdanju.

Iako su mnogi bili srećni što su konačno videli svju omiljenu pevačicu, na hiljade razočaranih fanova se javilo i kritikovalo je što se još uvek nije oglasila o otkazanim koncertima i najavila nove datume za njih. Neki su komentarisali da veruju da pevačica "čeka da se završi istraga" i da samo sledi uputstva koja je dobila. Međutim, drugi se nisu složili i uporedili su situaciju sa koncertom pevačice Arijane Grande u Mančesteru 2017, gde se dogodio teroristički napad.

Možda vas zanima

"Arijana je mogla da govori o Mančesteru istog dana kada se to dogodilo. Ali, molim vas, nastavite sa svojim zabludama da ne bi trebalo da priča o tome", glasi jedan komentar.

"Arijana je odmah prokomentarisala situaciju. Tejlor ne mora da priča o potencijalnom napadu, ali bi mogla da pokaže empatiju prema svojim fanovima u Beču. Prirediti zabavu sa paparacima je satirično", drugi je komentar.

Možda vas zanima

"Šta je sa 170.000 fanova koji su potrošili novac na vaš koncert u Beču? Ni reči?", "Ona pravi žurku, a nije objavila ništa o Beču? Nije u redu", "Od superzvezde godine do najvećeg razočarenja godine“, pisali su drugi.

Podsetimo, policija je pprošle nedelje saopštila da je uhapsila nekoliko tinejdžera u vezi sa navodno terorističkim pretnjama u Beču. Glavni osumnjičeni za planiranje napada navodno je nameravao da svojim automobilom uleti u publiku sa ciljem da ubije što više ljudi. Za napad su takođe nameravali da upotrebe eksplozivne naprave i hladno oružje.

Podeli:

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: