Aktuelno 3

13.08.2024.

14:55

Novi skandal trese kraljevsku porodicu

Norvešku kraljevsku porodicu potresa skandal nakon što je otkriveno da je posinak budućeg kralja optužen da je navodno fizički napao 20-godišnju devojku

Izvor: Jutarnji.hr

Novi skandal trese kraljevsku porodicu
EPA-EFE/LISE ASERUD

Podeli:

Marius Borg, 27-godišnji sin princeze Mete-Mari, sada se suočava s optužbama za fizičko nasilje, a preti mu i godinu dana zatvora.

Marius je optužen da je devojku napao "psihički i fizički", a ona je hospitalizovana zbog potresa mozga, prenosi Pipl.

Otkako je prošle nedelje objavljena vest o njegovu hapšenju, i da je pritvoru bio 30 sati, jedna od njegovih bivših devojaka, bivši Plejbojev model Džulijan Snekestad, izjavila je da je i nju "psihički i fizički maltretirao" dok su bili u vezi, prenosi Dejli mejl.

Manekenka je na svom Instagramu napisala: "Sada više ne biram ćutnju... Ovo se već događalo. I to se mora odmah prekinuti."

Norveški medij Se og Hør danas je objavio fotografije iz stana u kojem se dogodio incident, a na fotografijama se može videti nož zaboden u zid i razbijeni luster.

Dva anonimna izvora takođe su rekla za Se og Hor da policija ima audio snimke posinka pristolonaslednika na kojima zove nesrećnu devojku te joj "preti da će joj zapaliti odeću i stvari."

Ipak, on negira optužbe, navodi Tajms.

Podsetimo, Marius je sin Met-Mari iz prvog braka, a očuh mu je budući norveški kralj, princ Hakon.

Podeli:

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: