Aktuelno 9

12.08.2024.

13:11

Fanovi razočarani koncertom Adel: "Za ovo sam dao 316 funti?" VIDEO

Obožavaoci pevačice Adel ocenili su njene koncerte u Minhenu ovog leta kao "apsolutnu sprdnju" nakon što su neki platili i do 350 funti za kartu, a morali su da se popnu na stolice da bi videli binu.

Izvor: Jutarnji list, B92.net

Fanovi razočarani koncertom Adel: "Za ovo sam dao 316 funti?" VIDEO
Profimedia

Podeli:

Posetioci koncerta u minhenskojMesse areni, koji su želeli da budu što bliže svojoj omiljenoj pevačici, nisu mogli ništa da vide jer su ljudi stajali ispred njih. Video se pojavio na TikTok-u, i pregledan je 1,5 miliona puta, a prikazuje upravo fanove koji se penju na svoje stolice kako bi gledali koncert.

"Platio sam 316 funti i nisam mogao ništa da vidim. Moji prijatelji su bili na sedištima koja su koštala 60 funti i imali su bolji pogled od mene. Bio sam besan", glasio je jedan komentar na snimku.

Možda vas zanima

"Obezbeđenje je naredilo ljudima da siđu sa stolica tako da smo svi bili u istoj ravni. Bila je to apsolutna sprdnja. Platio sam sav taj novac i jedva da sam nešto video", glasio je drugi komentar.

Profimedia

Ovaj problem se ponavlja otkako je Adel prošle nedelje započela svoju jednomesečnu seriju koncerata na prostoru od 80.000 ljudi. Mnogi obožavaoci, koji su već kupili karte za njene koncerte, izrazili su zabrinutost da li će moći da vide bilo šta sa svojih mesta.

@uknewestfoods You paid £2500 / €2914 to watch Adele on a screen. The arena holds 75,000 peiple and is HUGE it is in the shape of a circle and Adele walks around the stage, from the main stage passed A1 through to A8 (the middle of the circle) but the other side A9-15 have a much poorer time, only seeing Adele directly in front of you ONCE during the full show. @ADELE @AdeleOfficial @adeletickets @adele in munich #fyp #adele #adelemunich #adelemunich2024 #adelefans #hellofromtheotherside #hello ♬ original sound - UKNewestFoods

Nina Frenči, obožavateljka koja je na koncert došla u invalidskim kolicima, takođe se požalila da je to "najgore iskustvo u njenom životu" jer je veliko kamenje oko arene onemogućavalo "dolazak i odlazak sa koncerta", piše Daili Mail.

Možda vas zanima

"Organizacija transporta posle koncerta je bila užasna. Nisu razmišljali o izlazu za osobe sa invaliditetom", napisala je ona na mreži X i dodala: "Morala sam da guram invalidska kolica preko velikog kamenja i kroz uski prostor pun ljudi."

Podeli:

9 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: