Aktuelno 4

12.08.2024.

8:34

Spektakl na zatvaranju OI: Zbog njega i jednog poljupca gore mreže FOTO

Od sinoć društvene mreže kao i mediji ne prestaju da bruje o spektakularnom zatvaranju Olimpijskih Igara u Parizu.

Izvor: B92.net

Spektakl na zatvaranju OI: Zbog njega i jednog poljupca gore mreže FOTO
Profimedia

Podeli:

Posebno se komentariše velika završnica u kojoj je glavnu ulogu imao Tom Kruz koji je napravio pravi spektakl svojim performansom. Naime, on je skočio sa krova nacionalnog stadiona u Francuskoj, gde je bio organizovan svečani događaj.

Tom Kruz skočio sa krova "Sen Denija" VIDEO

Tom Kruz se spustio sa krova stadiona "Stade de France", tokom spuštanja američke zastave i izvođenja američke himne, a na bini ga ja sačekala gimnastičarka Simon Bajls, koja mu je uručila olimpijsku zastavu. On je zastavu potom spakovao u zadnji deo motora kojim se odvezao iz arene.

Možda vas zanima

Profimedia

Za ovu priliku čuveni glumac nosio je svoju dobro poznatu Top Gun kožnu jaknu, a po skoku iz aviona pozirao je u njoj pored znaka Holivuda u unapred snimljenoj sekvenci.

Možda vas zanima

Koliko legendarnom glumcu lako padaju akrobacije, dokazuje i to što je tokom istih "lagano" pravio selfije.

Posle brutalnog skoka, jedna obožavateljka prišla je glumcu da ga pozdravi i slika se sa njim, a njihov nespretan poljubac, kao i uostalom svi segmenti nastupa Toma Kruza viralni su na društvenim mrežama. Najviše je pozitivnih komentara na račun glumca, koji se ni u sedmoj deceniji ne libi ovakvih opasnih veština.

"Bez teksta sam, jedan jedini", "Čovek je legenda", "Neverovatno", samo su neki od komentara na X mreži.

Mnogi pišu i da je "sada jasno zašto je Tom Kruz jedan od najboljih glumaca ikada".

"Ne mogu ni da zamislim koliko Kruz plaća životno osiguranje", šalili su se neki. 

"Samo ću reći da Tom Kruz ima 62 godine. I to je to", pisali su drugi. 

Inače, po završetku glumčevog performansa, vatra je simbolično ugašena i svi su "krenuli" put Los Anđelesa gde će se za četiri godine održati naredne Olimpijske Igre. Putem video linka tada je prikazan nastup iz L.A. pevačice Bili Ajliš, repera Snupa Doga i grupe Red Hot Chili Peppers.

Profimedia

Ovi izvođači iz Amerike su za ovu priliku odabrani zbog svojih veza sa poznatim gradom na Zapadnoj obali, Los Anđelesom, domaćinom OI 2028.

Naime, pop zvezda Bili Ajliš rođena je u Los Anđelesu i otkrila je da je to oblikovalo i nju i njenu muziku, a njen album "Happier Than Ever" je ljubavno pismo njenom rodnom gradu. Snup Dog potiče iz Long Beach-a i jedan je od najpoznatijih repera i producenata sa Zapadne obale, dok su Red Hot Chilli Peppers ponikli u LA osamdesetih.

Profimedia

Francuska pevačica Yseult zatvorila je Olimpijske Igre u Parizu spektakularnom izvedbom pesme My Way.

Podeli:

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: