Aktuelno 0

12.08.2024.

8:03

Fanovi Tejlor Svift pevali njene pesme mladencima: Nastala prava fešta na ulici u Beču VIDEO

Društvenom mrežom TikTok kruži snimak mladog bračnog para koji je na dan venčanja u Beču postao prava senzacija.

Izvor: index.hr/b92

Fanovi Tejlor Svift pevali njene pesme mladencima: Nastala prava fešta na ulici u Beču VIDEO
Shutterstock/Tsakno Fedor

Podeli:

Mlada i mladoženja, obučeni u venčanicu i svadbeno odelo, prošetali su ulicama Beča, dok ih je pratilo na hiljade obožavalaca Tejlor Svift. Svi su zajedno pevali njen veliki hit Love Story. U jednom trenutku svi su plesali i snimali srećni par.

Ovi snimci su postali viralni na društvenim mrežama sa milionima pregleda.

"Ovo je najbolje venčanje 2024. godine", "Preslatko je", "Ovo je savršen način da lošu situaciju pretvorite u nezaboravnu uspomenu", samo su neki od komentara.

@thea_touma cutest swifties in Vienna💖🥹💖🥹💖🥹💖🥹💖 #erastourtaylorswift #vienna #swifties #couple #lovestory #fyp ♬ original sound - Théa Touma

Pisali su poruke po putu

Fanovi Tejlor Svift koji su tužni zbog njenih otkazanih koncerata u Beču, okupili su se i oko bečkog stadiona Ernst Happel, gde je trebalo da nastupa. Ispisali su brojne poruke kredom na asfaltu ispred stadiona. "Hajde da se borimo zajedno", "Tejlor, vrati se", "Zaj*bite teroriste", samo su neke od poruka.

Možda vas zanima

Oni su zauzeli i ulice Beča gde su se družili i glasno pevali njene pesme. Snimali su i postavljali video zapise na TikTok. "Plačemo u tišini, ali pevamo glasno", napisao je jedan obožavalac. Neki TikTok korisnici su ih podržali i izrazili žaljenje što nisu sa njima u toj gomili ljudi: "Šaljem puno poljubaca", "Ovo je tako slatko"...

@mariell.isabell That was one of the most beautiful experiences I've ever had. love always wins! 🤍 #erastourvienna #vienna #taylorswift #swifttok @Taylor Swift @Taylor Nation ♬ Originalton - mariell

Beč razočaranim fanovima nudi besplatan ulaz u klubove, hranu i poklone

U Beču su želeli da uteše sve ljude koji su pristigli iz raznih zemalja Evrope i sveta zbog koncerata Tejlor Svift, a koji na kraju nisu održani. Na zvaničnom sajtu grada Beča objavljeno je da su sve izložbe i modne revije besplatne za posetioce sa kupljenim ulaznicama za koncert.

Možda vas zanima

Aktuelno

Uhapšen progonitelj Tejlor Svift

Nemačka policija danas je saopštila da je uhapsila muškarca osumnjičenog da je uhodio pevačicu Tejlor Svift, uoči prvog od tri koncerta koje pop zvezda treba da održi u gradu Gelzenkirhen.

19:27

18.7.2024.

60 d

Grad je obezbedio i besplatan ulaz na stadion  Wiener Stadionbad za sve koji pokažu ulaznicu za koncert, dok će oni željni zabave moći besplatno da uđu u neke klubove uz kupljenu kartu. Takođe, pojedini ugostitelji nude besplatnu hranu i piće uz ulaznice za koncert, a jedna zlatara poklanja besplatne ogrlice.

Uhapšen još jedan mladić

Podsećanja radi, koncerti Tejlor Svift u Beču otkazani su zbog straha od terorističkih napada. Dvojica muškaraca uhapšena su u vezi sa planiranim napadima, a hiljade obožavalaca Tejlor Svift ostalo je razočarano otkazivanjem koncerata, koji je trebalo da se održe 8, 9. i 10. avgusta. Uhapšen je još jedan mladić (18) koji se sumnjiči da je učestvovao u planiranju terorističkog napada.
 

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Oboreni borbeni avioni

Vazdušno-kosmičke snage Rusije oborile su dva ukrajinska borbena aviona "Su-27" u poslednja 24 časa, saopšteno je iz ruskog Ministarstva odbrane.

17:13

15.9.2024.

1 d

Podeli: