Aktuelno 7

10.08.2024.

21:51

Hoakin Finiks odustao od gej romanse

Hoakin Finiks odustao je od snimanja filma koji se bavi gej romansom, a to je odlučio samo pet dana pre nego što je trebalo da padne prva klapa u Gvadalahari u Meksiku.

Izvor: Index.hr

Hoakin Finiks odustao od gej romanse
Profimedia

Podeli:

Kako prenosi Variety, reč je o neimenovanom romantičnom homoseksualnom filmu reditelja Toda Hajnesa, a snimanje je trebalo da počne uskoro u Meksimu. Finiks je razvio scenario za ovu detektivsku ljubavnu priču u saradnji sa Hajnesom i Džonom Rajmondom, a izvor blizak produkciji za Variety otkriva da je glumca uhvatila "užasna trema".

S obzirom na to da snimanje samo što nije počelo, setovi su već bili pripremljeni u Gvadalahari. Mediji navode da je produkcija filma zavisila od Finiksove uloge, a sada je ceo projekat u opasnosti zbog njegove odluke da ipak u njemu ne glumi.

Variety prenosi da njihovi izvori tvrde da Finiksovu ulogu ne može da preuzme niko drugo. Ekipa je sada bez posla i još uvek treba biti plaćena. Gubici bi mogli da premaše sedmocifreni iznos.

O filmu nije bilo otkriveno previše detalja, ali je reditelj Hajns u intervjuu za Variety 2023. godine najavio projekat kao ljubavnu priču između dva muškarca smeštenu u 1930. godine s "eksplicitnim seksualnim sadržajem".

Podeli:

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Oboreni borbeni avioni

Vazdušno-kosmičke snage Rusije oborile su dva ukrajinska borbena aviona "Su-27" u poslednja 24 časa, saopšteno je iz ruskog Ministarstva odbrane.

17:13

15.9.2024.

1 d

Podeli: