Aktuelno 1

10.08.2024.

18:47

Izmišljena veza omraženog američkog košarkaša: Dopisivao se sam sa sobom FOTO

Košarkaši Sjedinjenih Američkih Država se bore za zlatnu medalju na OI protiv domaćina Francuske.

Izvor: B92.net

Izmišljena veza omraženog američkog košarkaša: Dopisivao se sam sa sobom FOTO
Profimedia

Podeli:

Nakon polufinala u kom su na neki čudan način Amerikanci uspeli da izbace našu reprezentaciju iz borbe za zlato, mnogi njihovi košarkaši su postali jedna od glavnih tema u Srbiji, najviše zbog nesportskog ponašanja i iritantnih poteza.

Tako je jedan od njih koji su dospeli na ovaj spisak i Džoel Embid, Kamerunac, koji je simulirao intiman odnos nakon pobede naše reprezentacije. Međutim, i dalje svi mnogo više veruju u ono da se plaši našeg Nikola Jokića na terenu.

Zanimljivo je i to da se godinama ranije njegovo ime dovodilo u vezu sa planetarno popularnom pevačicom Rijanom, ali ona to svakako nije želela.

Kakav je bio odnos Embida i Rijane i otkud ona u toj priči?

Pre je Embid dosta bio aktivan na X, pa je tako javno pozivao Kim Kardašijan da mu pošalje poruku, ali kada je saznao da je udata, uputio joj je izvinjenje i saopštio novost.

"Najnovije vesti: Prelazim s K.K. na Rijanu."

Potom je zvao Rijanu i na večeru, ali svi njegovi tvitovi su ostali bez njenog odgovora, barem javnog. To je išlo toliko daleko da je objavljivao i fotošopirane fotografije na kojima ga Rijana podržava i sedi pored njega, pa više niko nije bio siguran da li se Embid zaista samo šali.

U jednom trenutku je poručio da su glupi svi koji misle da je ozbiljan, ali je nastavljao, pa je tako objavio fotografiju na kojoj sedi sam u restoranu i napisao da je na porodičnoj večeri s Rijanom, da ga je ona fotografisala, a u jednom trenutku je rekao i da je "pokušao da 'smuva' jednu poznatu devojku, a ona mu je rekla da dođe kad bude All-Star".

Zanimljivo je da je Rijana do kraja ostala nema na sve ove insinuacije, tako da ostaje nepoznanica da li su ikada izašli zajedno.

Inače, Embid je od 2018. u vezi sa manekenkom Ane de Paulom, sa kojom je 2020. dobio i sina.

Podeli:

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: