Aktuelno 36

09.08.2024.

15:28

Amerikanac tvrdi da se Balkanci "ne uklapaju" u američko društvo: "Svinja i ražanj" VIDEO

Američki tiktoker Justus Rid koji je neko vreme živeo na Balkanu, nedavno je putem svog profila podelio zašto smatra da se Balkanci ne uklapaju u američko društvo.

Izvor: B92.net

Amerikanac tvrdi da se Balkanci "ne uklapaju" u američko društvo: "Svinja i ražanj" VIDEO
Volurol/Shutterstock

Podeli:

Naime, on je podelio priču svog prijatelja za koju smatra da je najluđa priča koju je čuo.

"Evo razloga zašto se Balkanci ne uklapaju u američko društvo. Prijatelj mi je upravo rekao najluđu priču koju sam ikad čuo", rekao je na početku snimka.

"Pre nekoliko godina radio je za agenciju. Poslao je tri momka iz Hrvatske za Boston za Work and Travel. Sve je bilo u redu dok nije naišao balkanski praznik i momci su hteli da proslave sa svinjom na ražnju", nastavio je.

Justus Rid objašnjava da su zvali i tražili načine kako da nabave prase, ali ga nikako nisu mogli da ga ptonađu. Međutim, nakon toga su smislili jednu ideju.

"Zatim su otišli u radnju sa ljubimcima i usvojili vijetnamsko prase. Otprilike mesec dana kasnije iz radnje su ih zvali da provere. Svinjama nije lako u gradskoj sredini, zar ne? Zovu ih i pitaju: 'Kako je prase?' Balkanski momci im odgovaraju: 'O, prase bilo je odlično'", naveo je.

Zaposleni koji su im prodali vijetnamsko prase bili su zbunjeni i nije im bilo jasno zašto govore da je prase bilo odlično pa su im tražili objašnjenje, a momci su odgovorili da je prase bilo preukusno jer su ga ispekli i pojeli.

Zaposleni su bili toliko šokirani da su ih na kraju prijavili policiji. Justus Rid tvrdi da su oni nakon toga deportovani iz SAD-a.

"Ako vam ovo zvuči ludo, pitajte nekog Amerikanca", dodao je na kraju snimka.

Podeli:

36 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: