Aktuelno 0

09.08.2024.

13:48

Rodu Stjuartu pogoršano zdravlje nakon izjave da su mu dani odbrojani: "Apsolutno sam iscrpljen"

Rod Stjuart je otkazao svoj nastup u Las Vegasu, samo nekoliko sati pred koncert, jer se suočio sa još jednim zdravstvenim problemom.

Izvor: B92.net

Rodu Stjuartu pogoršano zdravlje nakon izjave da su mu dani odbrojani: "Apsolutno sam iscrpljen"
EPA-EFE/VICKIE FLORES

Podeli:

U emotivnoj poruci svojim fanovima, rok ikona je izrazila duboko žaljenje i izvinila se što nije u mogućnosti da nastupi, piše Express.

"Većina ljudi može da radi sa upalom grla, ali ja očigledno ne.Apsolutno sam iscrpljen. Toliko dugo sam se radovao ovom koncertu. Najdublje žalim zbog neprijatnosti koje je ovo izazvalo. Srećom, vraćamo se 2025. i nadam se da ćemo vas sve videti tamo ", ističe Stjuart.

Prošlog meseca, legendarni pevač priznao je da ne dozvoljava da mu strah od smrti uništi život u susret svom 80. rođendanu. Uprkos tome što priznao je da su mu "dani odbrojani", ali ostaje odlučan da preostale godine proživi punim plućima.

Rodovo zdravlje je bila stalna borba tokom njegovog života. On je 2019. otkrio da se tri godine borio protiv raka prostate pre nego što je konačno dobio potvrdu, prenosi Mirror.

To mu nije bila prva zdravstvena bojazan. Još 2000. godine Rodu je dijagnostikovan rak štitne žlezde i podvrgnut je operaciji uklanjanja tumora.

Legendarni roker je otvoreno govorio o svojoj smrtnosti, izražavajući želju da živi još deceniju i po, uprkos tome što je priznao da je neizbežno.

Govoreći iskreno za The Sun, rekao je: "Svestan sam da su mi dani odbrojani, ali nemam straha. Svi moramo da prođemo u nekom trenutku, tako da smo svi u istom košu."



 

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: