Aktuelno 0

08.08.2024.

8:05

Za smrt Metjua Perija bi moglo biti optuženo više ljudi

Čuveni glumac Metju Peri, poznat po ulozi Čendlera Binga u hit seriji "Prijatelji", preminuo je od posledica korišćenja ketamina.

Izvor: B92.net

Za smrt Metjua Perija bi moglo biti optuženo više ljudi
Profimedia

Podeli:

Ipak, ovo mu nije prepisao lekar te se sprovodi istraga o tome ko je Metjuu nabavljao ketamin i to u kobnim dozama.

Oni koji su glumcu prodali fatalni ketamin mogli bi da dobiju zatvorske kazne do četiri godine, kaže advokat Tre Lovel za San (The Sun).

Kada je Metju pronađen u hidromasažnoj kadi, već je bio mrtav, a prema obdukciji, smrt je prouzrokovana drogom ketamin i utapanjem. U trenutku smrti imao je isti nivo ketamina u telu kao pacijent pod anestezijom.

Možda vas zanima

I ona je umešana?

Poznata glumica ispitana o smrti Metjua Perija

Advokat Bruk Miler dao je izjavu nakon što je ona ispitana o smrti Metjua Perija, koji je umro od posledica konzumacije ketamina i utapanja, piše magazin In Touch.

20:10

28.6.2024.

80 d

Glumac je otvoreno govorio o svojoj zavisnosti, a dobijao je i pomenuti ketamin u medicinske svrhe. Išao je na terapije koje su mu pomogle u borbi protiv depresije, a lek je dobio legalno od lekara.

Poslednji put je bio na ovim terapijama više od sedam dana pre smrti, a ova vrsta leka napušta organizam nekoliko sati nakon konzumiranja. Policijska uprava Los Anđelesa istražuje od koga je glumac nabavio drogu koja mu je na kraju i presudila. Iako se smatra da je njegova smrt nastupila zbog spleta nesrećnih okolnosti, optužnica će ipak biti podignuta.

Izvori iz policije su naveli da je istraga pri kraju, te da bi moglo biti optuženo još ljudi, prenosi magazin Pipl (People).

Možda vas zanima

Otkriveni detalji

Preokret u istrazi o smrti Metjua Perija

Istraga o smrti Metjua Perija nedavno je dobila novi zaokret nakon što je neimenovana slavna ličnost morala da preda svoj laptop i mobilni telefon policiji.

13:01

21.6.2024.

88 d

"Stižu optužnice. Ova istraga traje već duže vreme i verovatno namerno cure informacije", rekao je advokat Tre, prenosi Net.hr.
 

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Oboreni borbeni avioni

Vazdušno-kosmičke snage Rusije oborile su dva ukrajinska borbena aviona "Su-27" u poslednja 24 časa, saopšteno je iz ruskog Ministarstva odbrane.

17:13

15.9.2024.

1 d

Podeli: