Aktuelno 31

07.08.2024.

15:42

"Ponos Crne Gore": Osvanuli bilbordi sa Novakom Đokovićem u Podgorici FOTO

Pobeda srpskog tenisera Novaka Đokovića na Olimpijskim igrama slavi se u čitavom regionu.

Izvor: RINA

"Ponos Crne Gore": Osvanuli bilbordi sa Novakom Đokovićem u Podgorici FOTO
RINA

Podeli:

Posebno se ističe Crna Gora iz koje svetski, a naš Nole vodi poreklo. U strogom centru Podgorice ovog jutra osvanuo je intersantam bilbord upravo sa likom tenisera dok drži olimpijsko zlato, iza njega je srpska trobojka a ispod je na ćirilici ispisano "ponos Crne Gore".

"Ovo je stvarno fenomenalno, svaka čast onom ko se ovoga setio. Mi smo jedan narod i braća i svaki uspeh srpskih sportista doživljavamo kao naš. Dok je Nole igrao u finalu, svi su gledali, a posle je po kafićima bilo i slavlja. Ovaj bilbord kad sam video naježio sam se, video sam da neki ljudi i aplaudiraju kad ga vide", kaže za RINU Ivan Božović iz Podgorice.

Veliki uspeh Srbije u tenisu na Olimpijskim igrama i Novaku Đokoviću čestitali su i premijer Crne Gore Milojko Spajić i predsednik Jakov Milatović.

Spajić je poručio da kad se ispune svi profesionalni snovi, onda i veliki šampioni zadrhte.

RINA

"Čestitke Novaku Đokoviću, olimpijskim zlatom kompletirao je najveću karijeru. Čekamo ga u Crnoj Gori i njegovom Jasenovom Polju. Sad mora i po pehar US opena krenuti sa našeg primorja", naveo je Spajić aludirajući da se upravo pred Olimpijadu Đoković spremao u luksuznom odmaralištu u Herceg Novom.

Nakon što je napustio Pariz, najbolji teniser svih vremena, došao je upravo u Crnu Goru gde će najverovatnije boraviti do 13. avgusta za kada je zakazan svečani doček na čuvenom balkonu u srcu Beograda.

Podeli:

31 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: