Aktuelno 4

07.08.2024.

13:50

Tramp žestoko o Hariju i Megan: "Ne želimo ih više"

Erik Tramp, sin Donalda Trampa, je oštro komentarisao princa Harija i Megan Markl nazivajući ih "trulim jabukama".

Izvor: B92.net

Tramp žestoko o Hariju i Megan: "Ne želimo ih više"
Profimedia

Podeli:

Erik je ponovio tvrdnje svog oca da bi vojvoda od Saseksa mogao da bide deportovan ako Tramp pobedi na predsedničkim izborima, piše Dejli Mejl.

Dok Donald Tramp nastavlja da se bori za predsednika, on je sugerisao da bi princ Hari mogao da bude deportovan ako se otkrije da je princ lažirao informacije na svom obrascu za vizu.

Drugi sin bivšeg predsednika, Erik, rekao je za GB News da je njegov otac snažan saveznik Velike Britanije i dao je svoje iskreno mišljenje o vojvodi i vojvotkinji od Saseksa.


"Možete da uzmete ovo dvoje (Megan i Harija), mi ih možda više ne želimo, čini mi se kao da su na sopstvenom ostrvu", rekao je.

"Uvek možete da imate loše glumce u svemu. Možete da imate trule jabuke u svakom voćnjaku", dodao je Erik.

"Moja mama (Ivana Tramp) ih je godinama poznavala i imala je odličan odnos sa Dajanom. Institucija kraljevske porodice je prelepa i mnogi Amerikanci joj se dive. To treba zaštititi", rekao je Erik.

Tramp je bio žestoki kritičar Harija i Megan i verovao je da su izdali kraljicu. Kraljevski par je 2020. najavio da će se povući sa dužnosti u kraljevskoj porodici i napustiti Ujedinjeno Kraljevstvo da živi u Sjedinjenim Državama.

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: