Aktuelno 0

07.08.2024.

8:06

Sina Anđeline i Breda Pita posle saobraćajke čeka dug oporavak: "Ima složenu povredu"

Sin Anđeline Džoli i Breda Pita, Paks Džoli Pit, pušten je sa odeljenja intenzivne nege nakon što je pre nekoliko dana doživeo tešku saobraćajnu nesreću.

Izvor: Jutarnji list, B92.net

Sina Anđeline i Breda Pita posle saobraćajke čeka dug oporavak: "Ima složenu povredu"
Profimedia

Podeli:

Paksa sada čeka suočava dug oporavak i fizikalna terapija, prenosi People.

"Pušten je sa intenzivne nege. Ima složenu povredu i sada počinje dug put oporavka i fizikalne terapije", rekli su izvori stranim medijima.

Anđelina je, kako kažu, sve vreme bila uz njega, a i ona i Paks su "zahvalni svima koji su odmah pritrčali u pomoć". Zahvalni su i medicinskom osoblju koje brine o Paksu. Pored majke, Paksu su u posetu su mu dolazila i braća i sestre.

Možda vas zanima

Podsetimo, Paks se zabio svojim e-biciklom u zadnji deo automobila ispred sebe na raskrsnici. U tom trenutku nije nosio kacigu, a nakon što je udario u auto, pao je i udario glavom. Vozač automobila mu je pomogao, a Paks je bio u nesvesti. On je hitno prevezen u bolnicu zbog zabrinutosti zbog krvarenja u mozgu.

Inače, Anđelina i Bred su usvojili Paksa iz sirotišta u Vijetnamu kada je imao 3 godine. Pored njega, imaju još petoro dece zajedno, Medoksa, Zaharu, Šajlo i blizance Noksa i Vivijen.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: