Aktuelno 8

05.08.2024.

10:15

"Pronađen šokiran": Viktor Troicki zvezda društvenih mreža FOTO/VIDEO

Novak Đoković je osvojio zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Parizu i tako ostvario svoje snove.

Izvor: B92.net

"Pronađen šokiran": Viktor Troicki zvezda društvenih mreža FOTO/VIDEO
Tanjug/ AP Photo/Manu Fernandez

Podeli:

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković, uspeo je da ostvari svoj san, ali i san cele Srbije, pa je tako konačno osvojio sve što je moglo u jednoj karijeri.

Nakon velike pobede, konferencija, izjava i slavlja, društvene mreže su bile preplavljene brojnim snimcima sa meča, a tu su i oni koji su bili najduhovitiji.

Zvezda društvenih mreža je nesvesno postao naš nekadašnji teniser Viktor Troicki koji se nalazi u Noletovom timu i pratio ga je sve vreme tokom Olimpijskih igara.

Često se Novak obraćao svom boksu i tražio savete, a njegova pitanja i Viktorove reakcije su postale odlične za brojne "mimove".

Jasno je da je sve samo šala i da cela nacija uživa u velikoj pobedi Novaka Đokovića, a u nastavku pogledajte neke od najduhovitijih objava sa Tvitera.

Podeli:

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Evropa na nogama: "MMF u Rusiji nema šta da traži"

Finska ministarka finansija Rika Pura saopštila je da se Finska pridružila protestu zemalja koje žele da ospore planove Međunarodnog monetarnog fonda da nastavi ekonomske konsultacije sa Ruskom Federacijom po prvi put od početka rata u Ukrajini.

8:09

15.9.2024.

1 d

Svet

Oboreni borbeni avioni

Vazdušno-kosmičke snage Rusije oborile su dva ukrajinska borbena aviona "Su-27" u poslednja 24 časa, saopšteno je iz ruskog Ministarstva odbrane.

17:13

15.9.2024.

1 d

Podeli: