Aktuelno 19

05.08.2024.

9:02

Francuz ostao bez finala OI zbog svog polnog organa, sada se oglasio nakon "incidenta" VIDEO

Francuski skakač s motkom Antoni Amirati postao je zvezda društvenih mreža nakon što je ostao bez olimpijskog finala na bizaran način.

Izvor: B92.net

Francuz ostao bez finala OI zbog svog polnog organa, sada se oglasio nakon "incidenta" VIDEO
Profimedia

Podeli:

Antoni Amirati je postao viralan na mrežama nakon što je uspeo da preskoči visinu 5.70 metara, ali je polnim organom ipak zakačio letvicu i oborio je.

"Nije najgora stvar na svetu izgubiti zlatnu medalju na Olimpijskim igrama kad ste opremljeni francuskim bagetom", "Saosećam s njim", "Zamislite da ispadnete s OI-ja zbog ovoga. I komentatorima je bilo teško da objasne šta se tu dogodilo", neki su od komentara.

Sada se i sam Amirati oglasio nakon incidenta.

"Pomalo sam razočaran jer nisam ništa pogrešio u trećem pokušaju na 5.70 metara. Nedostajalo mi je malo skakanja na treningu kako bih dobro uvežbao tehniku. Samo tehnički trening", rekao je Francuskom atletskom savezu.

Srećan je što je nasmejao ljude

"Bio sam 100 posto fizički spreman, ali mi je nedostajalo malo skoka s motkom. Uslovi su bili dobri. Prvi put sam započeo takmičenje bez ikakvog stresa. Kako sam bio totalni autsajder, imao sam samo jedan cilj, a to je komuniciranje s publikom. Samo mi je drago da mogu da nasmejem ljude. I ko zna, možda je ovo početak nečeg neverovatnog", rekao je sportista.

Podeli:

19 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: