Aktuelno 3

05.08.2024.

8:04

Simon Bajls jedna stvar posebno iritira: "Morate da prestanete"

Na ovogodišnjim Olimpijskim igrama američka gimnastičarka Simon Bajls je osvojila tri zlata čime je postigla rekord po broju medalja na Olimpijskim igrama i svetskim prvenstvima.

Izvor: Index.hr

Simon Bajls jedna stvar posebno iritira: "Morate da prestanete"
EPA-EFE/MOHAMMED BADRA

Podeli:

Sa ukupno 33 medalje postala je najbolja u istoriji.

Nakon osvajanja medalja sportske zvezde, pa tako i Bajls, suočavaju se s nizom pitanja novinara, a jedno ona posebno ne želi da joj se postavlja, piše Unilad. "

Stvarno morate da prestanet da pitate sportiste šta je sledeće nakon što osvoje medalju na Olimpijskim igrama", poručila je Simon na Tviteru.

"Dopustite nam da uživamo u trenutku za koji smo radili ceo život", dodala je.

Mnogi su se složili s njom.

"Apsolutno se slažem! Sportisti su upravo postigli nešto neverovatno i treba im vremena da uživaju i razmisle o svom uspehu pre nego što razmisle o tome šta je sledeće", stoji u jednom komentaru.

"Tačno, ostani u trenutku što je duže moguće", glasi drugi komentar.

Neko je u šali postavio Bajls upravo pitanje koje ne voli, a ona je odgovorila: "Čuvanje medalje."

Bila je na meti kritika

Podsetimo, Bajls je bila na meti kritika zbog frizure na Olimpijskim igrama u Parizu. Naime, mnogi tvrde da joj je kosa izgledala neuredno. Gimnastičarka je odgovorila na kritike na svom Instagramu.

Simone je pokazala kako je njena kosa bila stilizovana pre učestovovanja na Olimpijskim igrama te je poručila da su visoke temperature i vožnja autobusom bez klime 45 minuta uzrokovali da joj se frizura  raspadne.

Ovo nije prvi put da je Simon morala da se brani od kritika zbog izgleda. U svom dokumentarcu Simone Biles: Rising osvrnula se na to da su negativni komentari o njenom izgledu često uticali na nju tokom godina.

Podeli:

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: