Aktuelno 3

05.08.2024.

8:04

Harison Ford o ulozi u novom Marvelovom filmu: "Bilo je potrebno biti idiot za novac"

Harison Ford nedavno je predstavljen kao član postave novog Marvelovog filma "Kapetan Amerika: Vrli novi svet" koji će se u bioskopima prikazati u februaru 2025. godine.

Izvor: Index.hr

Harison Ford o ulozi u novom Marvelovom filmu: "Bilo je potrebno biti idiot za novac"
EPA-EFE/NEIL HALL

Podeli:

Ford će u filmu glumiti Tadeusa "Thunderbolta" Rosa, a u nedavnom intervjuu je govorio više o novoj ulozi, prenosi Varajeti.

U razgovoru tokom Comic-Cona Harison Ford je komentarisao proces „motion capture" tehnologije, koja je bila potrebna da bi se pretvorilo u crvenog Hulka.

"Šta je bilo potrebno? Bilo je potrebno ne brinuti. Bilo je potrebno biti idiot za novac, što sam već ranije radio", rekao je Ford i dodao: "Ne želim ništa da omalovažim. Samo kažem da ponekad morate raditi određene stvari koje vaša majka ne bi htela da radite, ili učitelj glume, ako ga imate. Ali bilo je zabavno i uživao sam. Proveo sam se odlično i oduševljen sam reakcijom koju smo dobili na trejleru."

Službeni sinopsis novog filma glasi: "Sem Vilson, koji je službeno preuzeo ulogu Kapetana Amerike, našao se usred međunarodnog incidenta."

Osim Entonija Makija, koji se ponovno vraća kao Sem Vilson, u filmu Julijusa Onaha glume i Đankarlo Esposito, Liv Tajler, Rosa Salazar, Tim Blejk Nelson, Šira Has, Karl Lumbli, Deni Ramirez i druge zvezde.

Scenario za film napisali su Džek Kirbi, Džo Simon i Dalan Muson.

Podeli:

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Evropa na nogama: "MMF u Rusiji nema šta da traži"

Finska ministarka finansija Rika Pura saopštila je da se Finska pridružila protestu zemalja koje žele da ospore planove Međunarodnog monetarnog fonda da nastavi ekonomske konsultacije sa Ruskom Federacijom po prvi put od početka rata u Ukrajini.

8:09

15.9.2024.

1 d

Podeli: