Aktuelno 1

03.08.2024.

19:27

Igračica ragbija izaziva smehotres na mrežama: Ovako izgleda život sportista na OI? VIDEO

Ilona Maher, američka igračica ragbija, ima više od dva miliona pratilaca na TikToku i prava je zvezda.

Izvor: B92.net

Igračica ragbija izaziva smehotres na mrežama: Ovako izgleda život sportista na OI? VIDEO
Profimedia

Podeli:

Ona sa njima svakodnevno deli kako izgleda život sportista na Olimpijskim igrama, ali to radi na humorističan način. Zbog toga su je korisnici društvenih mreža prozvali najsmešnijom sportistkinjom.

U središtu pažnje bila je i 2021. godine, kada je objavljivala svoje iskreno, ponekad i neugodno iskustvo sa Olimpijskih igara u Tokiju.

Njeni pratioci su joj zahvaljivali što ih nasmejava i prenosi deo atmosfere te su mnogi izjavili da su zbog nje počeli da prate ragbi.

Kartonski kreveti u kojima sportisti spavaju u Parizu bili su velika tema u javnosti. Ilona je odlučila da testira šta sve mogu da izdrže.

Ona i njene saigračice prvo su želele da provere može li krevet izdržati rađanje djeteta.

"Samo diši, duboko udahni", vikale su dok su se smejale i glumile porođaj.

@ilonamaher I know you all have been waiting for this one @paris2024 @Olympics #olympicvilla #cardboardbed ♬ original sound - Ilona Maher

Njeni pratioci bili su oduševljeni. "Bože, ovo je predobro, izgledate kao devojčice koje su roditelji pustili da prespavaju kod prijateljice", "Hvala što nas nasmejavaš", bili su samo neki od komentara ispod ovog videa.

"Zbog tebe pratim Olimpijske igre"

Oponašala je razgovor sa organizatorima Igara. Ženski glas u pozadini govorio je kako želi najskuplju i najbolju sobu, a Ilona se pravila da ona to izgovara.

"Odgovor je verovatno bio da ćete dobiti kartonski krevet i da ćete biti zadovoljne njim", našalio se jedan pratilac. "Počeo sam da te gledam na prošlim Igrama i samo ih zbog tebe sad pratim", napisao je neko.

@ilonamaher

Only the best cardboard beds for us ♬ original sound - dashcity

"Ipak ćemo se držati ragbija", našalila se u opisu videa u kojem je s prijateljicom otplesala ples koji je viralan na TikToku.

@ilonamaher We’ll stick to rugby @sam_sull_22 ♬ Apple - Charli xcx

Tu je i video sa Snup Dogom.

@ilonamaher But he does now. Probably not though @Snoop Dogg @paris2024 @Olympics @Team USA ♬ Nuthin' But A "G" Thang - Dr. Dre & Snoop Dogg

Takođe, ona ima i video pobedničkog hoda, ispred Ajfelovog tornja.

Ispod svakogf njenog video, mogu se pročitati samo pozitivni komentari, i ona je definitivno jedna od najgotivnijih sportiska koji se trenutno nalaze u Parizu.

Podeli:

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: