Aktuelno 19

03.08.2024.

10:47

Buran ljubavni život lepe Hrvatice baca u senku uspeh na OI: Slavni teniser zbog nje ostavio suprugu? FOTO

Hrvatska teniserka Dona Vekić plasirala se u finale Olimpijskih igara u Parizu, dok je pre toga izbacila drugu teniserku sveta Koko Gof.

Izvor: B92.net

Buran ljubavni život lepe Hrvatice baca u senku uspeh na OI: Slavni teniser zbog nje ostavio suprugu? FOTO
Profimedia

Podeli:

Dona Vekić sada živi svoj san. Ova teniserka je obezbedila medalju svojoj zemlji, međutim, njen ljubavni život je intrigirao i mnogo pre ovih Igara u Parizu.

Hrvatska teniserka je prirodna lepotica, pa se mnogi čude kako se dosad nije oprobala u manekenskim vodama, s obzirom na to da bi mogla da krasi brojne naslovnice.

Veza koja je pokrenula intrige

Dona je vezom sa švajcarskim teniserom Stenom Vavrinkom često punila medijske stupce, najviše zbog toga što je navodno, Vavrinka ostavio svoju suprugu zbog nje.

Iako je Vavrinka stariji čak 11 godina od Vekićeve, njihova veza je sve vreme bila jedna od intrigantnijih u svetu tenisa, možda i zbog toga što se bave istim sportom.

Profimedia

Navodno su godinu dana krili svoju vezu da bi je 2016. godine obelodanili i zajedno se pojavili na Vimbldonu pred fotografima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Donna Vekic (@donnavekic)

Raskid joj je teško pao

Ipak, njihova ljubav nije izdržala pritisak javnosti, pa je ovaj par raskinuo.

"Teško bi se moglo reći da je naša veza bila tajna. Svi ljudi oko nas, mislim oni iz tenisa, znali su da smo Stan i ja par, te je bilo pitanje vremena kada će to izaći na svetlo dana. Svakome je teško da preboli raskid veze, pogotovo ako je to vaša prva važnija veza, a sve se odvija pod lupom javnosti. Najviše me bolelo to što su novinari izvrtali istinu i pisali da sam ja kriva za raspad njegovog braka, što je miljama daleko od istine", ispričala je ona za Cosmopolitan.

Vavrinka nije jedini sportista na kog je pala Dona

Nakon raskida sa Švajcarcem, spekulisalo se kako je Dona ušla u vezu sa fudbalerom Brunom Petkovićem.

EPA-EFE/Jose Manuel Vidal

"To je privatni život. Istina je da se mi najviše družimo, najbolje se slažemo jer imamo isti posao i najbolje se razumemo", rekla je Dona za RTL Exkluziv nakon što su je paparaci videli sa Petkovićem na adventu u Zagrebu.

Podeli:

19 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: