Aktuelno 0

03.08.2024.

9:58

Norveški plivač postao viralan zbog – mafina: Njegove snimke pregledali milioni VIDEO

Norveški plivač Henrik Kristijansen psotao je viralan na društvenim mrežama.

Izvor: B92.net

Norveški plivač postao viralan zbog – mafina: Njegove snimke pregledali milioni VIDEO
Maxim Thoré / BILDBYRÅN / kod MT/Profimedia

Podeli:

Henrika Kristijansena mnogi prate na društvenim mrežama, pa je tako ovaj sportista sa OI postao jako popularan, nevezano za sport kojim se bavi.

On je od dolaska u Olimpijsko selo snimao kako izgleda hrana koju daju sportistima, a ono što je posebno privuklo pažnju jesu mafini.

@henrikchristians1 Olympic Village food review! A little surprise at the end too! Smash like and subscribe for part 2✌🏻 #fyp #olympics #paris2024 #olympictiktok #olympicvillage #foodreview @Olympics @paris2024 @Mr.Nicho ♬ original sound - Z7duckx_Music

Kristijansen nije mogao da sakrije oduševljenje ovom poslasticom, pa je tako danima snimao različite snimke sa mafinima, koji su ubrzo postali viralni.

"Najbolja stvar u Selu dosad", rekao je Norvežanin.

Sve je počelo tako što je u jednom videu rekao kako se deklariše kao olimpijski mafin-čovek i time pokrenuo jedan trend, a da mu ide dobro svedoče i činjenice da svaki njegov video ima milione pregleda.

@henrikchristians1 I HEREBY DECLARE MYSELF AS THE OLYMPIC MUFFIN MAN #fyp #olympics #paris2024 #olympictiktok #olympicvillage #muffins @Olympics @paris2024 ♬ original sound - Mike Brown

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: