Aktuelno 4

02.08.2024.

17:53

Damir Mikec prvi put progovorio o razvodu: "Deca ne smeju da trpe"

Damir Mikec i Zorana Arunović osvojili su zasad jedinu medalju za Srbiju na Olimpijskim igrama u Parizu.

Izvor: 24sedam.rs/Gojko Filipović

Damir Mikec prvi put progovorio o razvodu: "Deca ne smeju da trpe"
TANJUG/ JADRANKA ILIĆ/ bg

Podeli:

"Da, razveli smo se. Da rešim nedoumice svima koje zanima moj privatni život. Nikada ranije nisam pričao o tom delu života, jedino o čemu javno pričam je bila moja profesionalna karijera. Šta se dešava znali su samo moji najbliži, što je nekako normalno i prirodno. Onako kako bi uradili svi normalni ljudi koji se bave javnim poslom. Ali, evo sada je idealna prilika da se oglasim na ovu temu. Nema potrebe da se to krije, detalje bih naravno zadržao za sebe", rekao je Damir. Dodao je:

"Razišli smo kulturno, bez bilo kakve drame. Mi smo i dalje u dobrim odnosima, ne smeju deca da trpe... Želimo da što manje osete promenu. Dogovor je da Melisa i deca ostanu da žive u Srbiji i da ih redovno viđam. Oni su naše blago i najvažnija su njihova osećanja. Da dodam i da se sve dogodilo pre dovoljno vremena da nije uticalo na moj rezultat na Olimpijskim igrama."

Odlučio da duže ostane u Parizu

"Osećaj je prelep i malo je reći jedinstven, mada još nisam svestan da uz moje ime sada stoji OLIMPIJSKI ŠAMPION! Biće mi potrebno neko vreme da toga potpuno budem svestan, ako to vreme ikada dođe. Svi znamo koliko je to ogromna stvar i koliki je to san mnogim sportistima, a nikad ga ne dosanjaju. Ja, evo, jesam! Nakon srebra u Tokiju stigla je i stepenica više, zlato što se zlati oko vrata. Nešto najvrednije u mojoj dosadašnjoj karijeri i što ću svakako pamtiti do kraja života", gotovo u dahu će Mikec, koji za kraj poručuje:

"Ostao sam u Parizu još nekoliko dana da bodrim svoje kolege sportiste, velika mi je želja da Srbija dođe do što većeg broja medalja. I da se što više radujemo, da obradujemo i naciju. A dobrim delom i da doživim ove Olimpijske igre na pravi način, jer smo mi strelci bili 300 km udaljeni od Pariza. Tamo nismo mogli da osetimo te čari Olimpijskih igara i njihovog duha, koji se ne može prepričati nego samo doživeti. Druženje sa sportistima, šetnja po olimpijskom selu, prilika da bodriš kolege sa tribina... To nema cenu! Pa eto, Igre su svake četiri godine, to nisam ni hteo, ni smeo da propustim", rekao je za 24sedam Damir Mikec.

Podeli:

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: