Aktuelno 23

02.08.2024.

10:19

Glumica ne odustaje od golih scena: "Grudi su moje najbolje prijateljice" FOTO

Nakon što je oduševila u serijama "Beli lots" i "Euforija", Sidni Svini je prozvana novim "seks simbolom" Holivuda.

Izvor: Jutarnji.hr

Glumica ne odustaje od golih scena: "Grudi su moje najbolje prijateljice" FOTO
Profimedia

Podeli:

Upravo zato mnogi iščekuju njene nove scene u kojima će pokazati svoje zanosne obline. Na sreću brojnih obožavatelja, sada je izjavila kako "ne planira da odustane od snimanja golih scena".

Za Hollywood Reporter je poznata Sidni izjavila  da gledaoci često "zaboravljaju razliku između glumice i uloge, što dovodi do pogrešnih pretpostavki o njenom privatnom  životu".

"Ne mogu preći preko toga. Nemam problema sa tim scenama i neću da prestanem da ih snimam, ali volela bih da lakše može da se razgovara o tim scenama kao i o tome šta pretpostavljamo o glumcima u industriji", izjasnila se.

U raspravi o logistici snimanja scena koje uključuju golotinju, Svini hvali koordinatore intimnosti na setovima, koje upoređuje s "koordinatorima kaskadera".

Naglasila je da ti profesionalci pomažu da glumci imaju sigurnost kao i da je svako dao pristanak tokom snimanja takvih scena, stvarajući sigurno okruženje za glumce.

Uprkos svom uspehu, Svini je opisala kako se ojeća kao "autsajder u Holivudu", što je osećaj koji naglašava takmičarsku i često surovu prirodu industrije.
 

Podeli:

23 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: