Aktuelno 1

02.08.2024.

9:05

Pevačica objavila da se razvodi, a onda i da je trudna FOTO

Nedugo nakon što je osvanula vest da je poznata reperka Kardi Bi podnela zahtev za razvod od repera Ofseta, ona je sada otkrila i da je trudna.

Izvor: 24sata.hr/b92

Pevačica objavila da se razvodi, a onda i da je trudna FOTO
Profimedia

Podeli:

Kardi Bi je na Instagramu podelila fotografiju na kojoj je prigrlila svoj stomak i time potvrdila da joj je treće dete na putu.

"Sa svakim krajem dolazi novi početak", napisala je reperka i obratila se svom nerođenom detetu.

Posle glasina o prevari, Kardi Bi zatražila razvod

"Mnogo te volim i jedva čekam da svedočiš svemu onome što si mi pomogao da postignem. Mnogo je lakše podneti životne preokrete, ali ti, tvoj brat i tvoja sestra ste mi pokazali zašto vredi pokušati", rekla je ona.

Možda vas zanima

Aktuelno

I zvanično: Kraj

Nakon mnogo nagađanja, navoda, pretpostavki, izgleda da je razvod Dženifer Lopez i Bena Afleka konačan.

8:31

1.8.2024.

39 d

Ubrzo nakon toga nju su paparaci uhvatili u neobaveznoj šetnji gde se jasno video njen poveći trudnički stomak.

Profimedia

Prema pisanju Page Six-a, reperka je podnela zahtev za razvod nakon šest godina braka sa reperom Ofsetom. Sada traži starateljstvo nad njihovom decom, ćerkom Kultur (5) i sinom Vejvom (2).

"Udaljili su se. To ju je navelo na ovu odluku više od bilo čega drugog. To je nešto što ona želi da uradi", rekao je nedavno izvor.

Možda vas zanima

"Ovo nije nešto što se dogodilo preko noći. Oni su na istoj strani. Udaljili su se i taj osećaj je vremenom postajao sve jači", dodao je izvor.

Otkako su se venčali u septembru 2017. godine, kružile su glasine da je Ofset bio neveran. Samo ove nedelje, reper je demantovao najnovije glasine o prevari, nakon što je u javnosti viđen sa ženom sa kojom je navodno izlazio pre braka sa Kardi.

Podeli:

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: