Aktuelno 1

01.08.2024.

21:18

Počelo suđenje sinu Nikolasa Kejdža: Oružjem krenuo na majku, a sada sve negira

Veston Kejdž, sin Nikolasa Kejdža i Kristine Fulton, izjasnio se na sudu da nije kriv za napad smrtonosnim oružjem na svoju majku.

Izvor: Index.hr

Počelo suđenje sinu Nikolasa Kejdža: Oružjem krenuo na majku, a sada sve negira
Profimedia

Podeli:

Suđenje je počelo

Veston je uhapšen prošlog meseca zbog napada oružjem, a tom hapšenju je prethodio napad na njegovu majku Kristinu u aprilu, nakon čega je viđena sa modricama na licu. Vestonov pravni tim je na sudu negirao sve optužbe protiv njega, piše TMZ.

Fultonova nije želela da priča o trenutnoj vezi sa sinom. Ona je samo kratko rekla novinarima da želi da njen sin dobije pomoć koja mu je potrebna, dok je Veston odbrusio da je "njegovoj majci potrebna pomoć". 

Možda vas zanima

Pušten uz kauciju

Podsetimo, policija Los Anđelesa je početkom jula potvrdila da je Veston uhapšen.

"Mogu da potvrdim da je Veston Kejdž Kopola uhapšen danas zbog napada smrtonosnim oružjem", rekao je portparol policije Los Anđelesa. Glumac je pušten iz zatvora uz kauciju u iznosu od 150.000 dolara, koju je, prema pisanju britanskih medija, navodno platio njegov otac.

Incident između Vestona i Kristine dogodio se 28. aprila u Los Anđelesu, kada je verbalni sukob prerastao u fizički. 

Kristina: Brutalno me je napao

"28. aprila oko 17.30 dobila sam poruku od prijatelja mog sina Vestona Kejdža u vezi sa njegovim lošim mentalnim stanjem. Pozvali su me da mu pomognem. Kada sam došla da mu pružim podršku i utešim ga, on je već bio u maničnom stanju, za nekoliko minuta sam bila brutalno napadnuta i zadobila sam ozbiljne povrede", napisala je Fulton u izjavi koju je objavio People početkom jula. 

Možda vas zanima

"Uprkos mojim očajničkim molbama policajcima da ga privedu na procenu mentalnog zdravlja, policajci su odbili moj zahtev. Kao majka, duboko sam tužna i zabrinuta zbog Vestonove krize mentalnog zdravlja. On treba da dobije pomoć koju tako očajnički treba", zaključila je.

Veston (33) je u prošlosti imao problema sa mentalnim zdravljem i hospitalizovan je na psihijatrijskom lečenju 2011. nakon nasilnog incidenta u Los Anđelesu.

Podeli:

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: