Aktuelno 1

01.08.2024.

9:27

Bred Pit zabrinut za sina: "Izbezumljen je, a ne može da dođe do njega"

Sin Anđeline Džoli i Breda Pita, Paks Džoli-Pit nalazi se u bolnici nakon što je imao nesreću sa električnim biciklom.

Izvor: Index.hr

Bred Pit zabrinut za sina: "Izbezumljen je, a ne može da dođe do njega"
EPA-EFE/PETER POWELL

Podeli:

Nakon hitne hospitalizacije Bred se jako zabrinuo za Paksa.

Deca mu ne odgovaraju na pozive

Dok je, prema izjavama izvora bliskih glumici, Anđelina konstantno uz Paks u bolnici, Bred nije uspeo da ga poseti, iako je želeo. 

"Bred je izbezumljen i zabrinut zbog Paksove nesreće, ali ne može da dođe do njega. Breda jako uznemiri kad god čuje da je jedno od dece povređeno i oseća se potpuno nemoćnim jer ne može da učini ništa", rekao je izvor za Daily Mail. 

"Hteo je da ode u bolnicu ili da ga nazove. Pokušao je puno puta, ali deca ne žele da odgovore na njegove pozive. Ruke su mu vezane", dodaje izvor.

Paks u trenutku nesreće nije nosio zaštitnu kacigu na glavi, što njegov otac nikako ne odobrava.

"Bred misli da Paks ne bi trebao da vozi električni bicikl bez kacige, za početak, a takođe bi trebao da ide automobilom", kaže izvor.

Brad s Paksom nije u dobrim odnosima

Paks i Bred već godinama nisu u dobrim odnosima. Za Dan očeva 2020. godine, kada je imao 16 godina, posvetio je Bredu Pitu objavu na Instagramu: "Pretvorio si živote mojih najbližih u pakao. Možeš sebi i svetu da govoriš šta želiš, ali istina će jednog dana izaći na videlo. Srećan ti Dan očeva, ti je***o, grozno ljudsko biće", sarkastično je zaključio.

Često vozi bez kacige

Podsetimo, prema navodima iz policije, ali i hitne pomoći, Paks se po dolasku lekara žalio na bol u kuku, a u bolnicu je prebačen zbog povrede glave. Iz predostrožnosti, ali i straha lekara da je zbog sudara možda doživeo i manje krvarenje u mozgu, prevezen je u bolnicu, ali prema najnovijem izveštaju, stanje mu je stabilno i mogao bi uskoro da bude otpušten na kućnu njegu.

Ova nesreća dogodila se oko 17 sati na Los Feliz Boulevardu, što znači da je u saobraćaju bio tokom tzv. rush houra, odnosno u trenutku u kojem ljudi idu s posla svojim kućama. Prema saznanjima policije, Paks je dojurio na svom biciklu do raaskrsnice i udario je u zadnji deo automobila koji je zbog crvenog svetla na semaforu bio zaustavljen. 

Paksa često možete da vidite kako juri ulicama Los Anđelesa na svom električnom biciklu i to uvek bez kacige.

Anđelina Džoli usvojila je Paksa iz sirotišta u Vijetnamu 2007. godine. Imao je tri godine, a njegova biološka majka, zavisnica od heroina, ostavila ga je kao novorođenče. Bred ga je službeno usvojio 2008. godine.

Podeli:

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: