Aktuelno 2

02.08.2024.

7:58

Holivudska zvezda se prijavila na lečenje: "J***** noćna mora"

Komičar Pit Dejvidson se dugo borio sa zavisnošću, ali i mentalnim problemima.

Izvor: B92.net

Holivudska zvezda se prijavila na lečenje: "J***** noćna mora"
Profimedia

Podeli:

Slavni komičar je nekoliko puta tokom života bio u brojnim rehabilitacionim centrima, a u ovom je boravio u julu 2023. kada je lečio postraumatski stresni poremećaj i dijagnozu graničnog poremećaja ličnosti.

Kako Pipl navodi, Pit se tokom jučerašnjeg dana prijavio u ustanovu, jer je rešio da se fokusira na svoje zdravlje. Ovaj potez dolazi nakon niza stendap komičnih emisija uživo širom zemlje, kao i nekoliko filmskih projekata.

Izvor  za Pipl navodi da je Pitu njegovo mentalno zdravlje "uvek bilo prioritet".

Dok je ove godine bio zauzet poslom, izvor kaže da se Dejvidson fokusirao na svoju trezvenost i da su njegovi prijatelji i porodica veoma ponosni što je odlučio da nastavi da se brine o sebi.

Dejvidson je svojevremeno otkrio da je uzimao ketamin , disocijativni lek koji se medicinski koristio kao anestetik, svakodnevno četiri godine.

"Bilo je magično", rekao je okupljenima.

On je 2018. otkrio da mu je dijagnostikovan granični poremećaj ličnosti nakon godina borbe sa depresijom i anksioznošću. Objasnio je da su ga simptomi poremećaja naveli da  se prijavi na rehabilitacioni program  u decembru 2016. godine, kada je u početku verovao da mentalni slomovi koje doživljava proističu iz teške upotrebe marihuane.

"Cela ova godina je bila j**ena noćna mora", izjavio je tada. 

"Ovo je bila najgora godina u mom životu, kada sam dobio dijagnozu i pokušavao da shvatim kako da učite sa ovim i živite sa ovim."

Podeli:

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Evropa na nogama: "MMF u Rusiji nema šta da traži"

Finska ministarka finansija Rika Pura saopštila je da se Finska pridružila protestu zemalja koje žele da ospore planove Međunarodnog monetarnog fonda da nastavi ekonomske konsultacije sa Ruskom Federacijom po prvi put od početka rata u Ukrajini.

8:09

15.9.2024.

1 d

Svet

Oboreni borbeni avioni

Vazdušno-kosmičke snage Rusije oborile su dva ukrajinska borbena aviona "Su-27" u poslednja 24 časa, saopšteno je iz ruskog Ministarstva odbrane.

17:13

15.9.2024.

1 d

Podeli: