Aktuelno 1

31.07.2024.

20:10

Popularni glumac zaplesao sa fanovima: Publika oduševljeno vrištala VIDEO

Glumac Glen Pauel zaplesao je s fanovima na premijeri filma "Twister 2".

Izvor: Index.hr

Popularni glumac zaplesao sa fanovima: Publika oduševljeno vrištala VIDEO
EPA-EFE/ANDY RAIN

Podeli:

Dok je delio autograme i fotografisao se s obožavateljima, grupa fanova počela je da peva hit pesmu iz njegovog prethodnog filma "Anyone But You, Unwritten".

Glen im se zatim približio i počeo da pevati i pleše s njima.

Video ima preko dva miliona pregleda na TikToku i preko 470 hiljada lajkova.

"Pravu osobu smo učinili poznatom", "Presladak je", "Ovo je tako slatko", samo su neki od komentara ispod videa koji je objavila jedna od obožavateljka koja je bila prisutna.

Pauel je trenutno jedan od najtraženijih glumaca u Holivudu. Podsetimo, Pauel i glumica Sindi Svini  su u filmu "Anyone But You" glumili Bena i Beu, koji su se upoznali spletom okolnosti i imali neverovatan prvi sastanak, ali su nakon incidenta postali neprijatelji.

 

Film zaradio 200 miliona dolara

Kako prenosi Screen Rant, film je bio vrlo uspešan u bioskopima. Zaradio je 200 miliona dolara u bioskopima širom sveta. Zbog filma je na društvenim mrežama opet postala popularna pesma "Unwritten" britanske pevačice Nataše Bedingfild.

Podeli:

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Gotovo je i s ruskim gasom?

Belgija, jedan od najvećih evropskih uvoznika tečnog prirodnog gasa (LNG) iz Rusije, pozvala je EU da zabrani uvoz ruskog goriva, upozoravajući da kompanije ne mogu raskinuti dugoročne ugovore osim ako blok ne uvede sankcije.

14:12

27.9.2024.

1 d

Podeli: