Aktuelno 0

01.08.2024.

8:00

Amerikanka šokirana zbog grožđa sa semenkama: "Nikada ranije to nisam videla..." VIDEO

Džordan Volk, popularna američka tiktokerka, provodi vreme u Hrvatskoj, gde je sa svojim pratiocima podelila neobično iskustvo.

Izvor: Slobodna Dalmacija

Amerikanka šokirana zbog grožđa sa semenkama: "Nikada ranije to nisam videla..." VIDEO
Shutterstock/Body Stock

Podeli:

Džordan je bila zadivljena grožđem koje je pojela i odlučila je da snimi video-snimak. Bila je šokirana, naime, zbog grožđa sa semenkama.

U video-materijalu koji je brzo postao viralan, Džordan prikazuje grožđe i kako ga jede, i objašnjava kako nikada ranije nije videla semenke u grožđu!

"Ima li semenki u grožđu?", pita Džordan, držeći u ruci kesu punu grožđa.

"Ja sam u Hrvatskoj i kad jedem grožđe, svaki put ispljunem semenke, što mi se nikada u životu nije dogodilo! U šoku i neverici, svoje iznenađenje deli sa gleocima, pokazujući dve semenke na dlanu.

"Ne znam. Očigledno sam previše Amerikanka, tako da nikada nisam videla semenke u grožđu. Meni to nema smisla", rekla je ona.

Usledili su brojni komentari, uglavnom onih koji izražavaju iznenađenje pred njenom reakcijom, dok su drugi objašnjavali da je grožđe sa semenkama normalno i uobičajeno u mnogim delovima sveta:

"Sasvim normalno", "Ima li grožđa bez koštica??", "Prirodno je da grožđe ima koštice. Nikad nisam video grožđe bez koštice. Pozdrav iz Hrvatske!", "Ako ste u Americi, sadnice grožđa su GMO , jer poljoprivrednici daju seme koje će doneti plod, ali ne može da reprodukuje novi plod", "Ko će joj reći za lubenicu?"...

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Oboreni borbeni avioni

Vazdušno-kosmičke snage Rusije oborile su dva ukrajinska borbena aviona "Su-27" u poslednja 24 časa, saopšteno je iz ruskog Ministarstva odbrane.

17:13

15.9.2024.

1 d

Podeli: