Aktuelno 206

31.07.2024.

9:38

Kako su srpski bajkeri dočekani u Hrvatskoj: "Stali smo ispred kafića, a onda je izašao čovek..." VIDEO

U svetu motociklista zajedništvo i solidarnost često prelaze granice država, naroda i politike. Jedna takva priča, koja je izazvala veliku pažnju na društvenim mrežama, dolazi iz Trogira.

Izvor: Slobodna Dalmacija

Kako su srpski bajkeri dočekani u Hrvatskoj: "Stali smo ispred kafića, a onda je izašao čovek..." VIDEO
Shutterstock/OlegRi

Podeli:

Naime, korisnik Tik Toka Dušan Nikolić podelio je snimak na svom profilu, koji je brzo postao viralan, skupivši hiljade lajkova i pozitivnih komentara podrške.

"Po dolasku u Trogir doživeli smo prijatnu situaciju. Zaustavili smo se ispred kafića i tražili gde da parkiramo motor. A onda je iz kafića izašao čovek, prešao ulicu, došao da nas pozdravi, pomogao nam pronašao mesto, objasnio da nije potrebno platiti i oduševio se kada je čuo da dolazimo iz Srbije, iz Vranja.

Pokazao je ruku i rekao: Evo, drhtim, drago mi je da vidite da dolazite iz Srbije...", rekao je Dušan, koji je potom naglasio da mediji serviraju lažne informacije da Srbi nisu dobrodošli. u Hrvatskoj, da su doživeli ugodnu situaciju i potpuno sigurno i bezbrižno šetaju Trogirom.

Ova priča nas podseća na moć gostoprimstva i zajedništva, u vremenima kada su podele često naglašene. Pravi primer kako treba da se ophode jedni prema drugima. Pogledajte video i neke od komentara.

Podeli:

206 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: