Aktuelno 15

30.07.2024.

18:39

Oglasila se Snežana koja je momku uništila auto: "Ženama sam htela da stavim do znanja..."

Na društvenim mrežama danas je osvanula zanimljiva fotografija. Naime, na njoj je beli mercedes, koji je po svemu sudeći, bio predmet za izliv ljubomore.

Izvor: b92.net/Blic

Oglasila se Snežana koja je momku uništila auto: "Ženama sam htela da stavim do znanja..."
Shutterstock/Nuttapong punna

Podeli:

Naime on je, pretpostavlja se, ispisan crvenim markerom, a na njemu se našao zanimljiv sadržaj:

"Mene si našao da lažeš. p**ko ja sam Snežana, ko je u našem krevetu. Ljubavi, nek se potpiše i ona.", piše na ovom skupocenom automobilu.

Ovaj post brzo je postao viralan, a sada se oglasila i izvesna Snežana, čije je ovo delo.

"Bila je to šala sa moje strane i poruka nekim ženama koje su htele da se tu nešto petljaju, mi smo u nikada srećnijoj vezi", reči su Sneže, devojke koja je danas izazvala pravi haos na društvenim mrežama kada je objavila slike skupocenog mercedesa sa porukom "preljubniku".

Srpkinja uništila dečkov skupoceni automobil: "P**ko, ja sam Snežana" VIDEO

"Hteli smo da na neki malo originalan način ljudima predočimo da smo u vezi, ali nisam očekivala da će ovo da dođe u vesti, na portale. Nemamo mi neki veliki broj pratilaca, sav ovaj haos nisam zaista očekivala", priča Snežana.

Nakon što je ostavila sporne poruke na automobilu, slike je okačila na društvene mreže. Auto je, naravno, uredno obrisala, budući da je poruka bila ispisana karminom.

@snezanaisidorovic

Trebam li jos neku potpisati? ♬ Lucifer - Jelena Karleusa

Sve je bila šala koja je otišla predaleko

"Htela sam samo da nekim pratiteljkama dam do znanja da smo nas dvoje zajedno. Nije bilo preljube, nas dvoje smo u savršenoj vezi i volimo se. Stvarno nisam očekivala sve ovo", kaže ona kroz smeh.

Na komentare, posebno one loše, kaže da se ne obazire, njoj je bitno da ona i njen dragi znaju šta je istina.

"Bila je to šala sa moje strane i poruka nekim ženama koje su htele da se tu nešto petljaju, mi smo u nikada srećnijoj vezi. Al' eto, ode to malo dalje nego što sam se nadala", rekla je ona na kraju za Blic.

Podeli:

15 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: