Aktuelno 7

30.07.2024.

17:30

Damir Mikec se tik pred OI razveo od supruge?

Damir Mikec je u tandemu sa Zoranom Arunović osvojio zlato i tako doneo Srbiji prvu medalju na Olimpijskim igrama u Parizu.

Izvor: b92.net/blicžena

Damir Mikec se tik pred OI razveo od supruge?
TANJUG/ JADRANKA ILIĆ/ bg

Podeli:

Damiru Mikecu je ovo druga medalja na Olimpijskiim igrama, a pre tri godine je u Tokiju osvojio srebro. 

Ono što je zaintrigiralo javnost nakon velikog uspeha na OI je vest o tome da je Damir  baš pred Olimpijske igre u Parizu doživeo ljubavni brodolom.

Naime, Damir se navodno razveo od svoje dugogodišnje supruge Melise Ivet Perez Karbalo, strelkinje iz El Salvadora.

Ukoliko je verovati njihovim profilima na društvenoj mreži Instagram,  može se zaključiti da par više nije zajedno.

Naime, više od 100 zajedničkih fotografija na oba profila su obrisali, a Melisa nedavno u jednom velikom intervjuu nije ni pomenula Damira.

Ona se ni nakon osvajanja Mikecove zlatne medalje u Parizu nije oglasila, a poznato je da Melisa ranije posle svakog njegovog uspeha javno nije krila sreću i radost.

Jedina fotografija koja je ostala na Melisinom profilu je ona na kojoj strelkinja iz El Salvadora čestita rođendan Damirovom ocu.

Podeli:

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Evropa na nogama: "MMF u Rusiji nema šta da traži"

Finska ministarka finansija Rika Pura saopštila je da se Finska pridružila protestu zemalja koje žele da ospore planove Međunarodnog monetarnog fonda da nastavi ekonomske konsultacije sa Ruskom Federacijom po prvi put od početka rata u Ukrajini.

8:09

15.9.2024.

1 d

Svet

Oboreni borbeni avioni

Vazdušno-kosmičke snage Rusije oborile su dva ukrajinska borbena aviona "Su-27" u poslednja 24 časa, saopšteno je iz ruskog Ministarstva odbrane.

17:13

15.9.2024.

1 d

Podeli: