Aktuelno 7

30.07.2024.

16:05

U Budvi haos zbog Desingerice: "Nećemo tolerisati" FOTO

Moramo postaviti jasne kriterijume kada su u pitanju događaji koji se održavaju u našem gradu, poručila je potpredsednica Opštine Budva Jasna Dokić.

Izvor: rtvbudva.me

U Budvi haos zbog Desingerice: "Nećemo tolerisati" FOTO
M.P./ATAImages

Podeli:

Desingerica je neko ko izaziva poprečna mišljenja, mada, ista ta mišljenja pretežno nisu blagonaklona prema muzici koju on izvodi, i prema nastupima kakve on ima,.

Upravo zbog toga se potpredsednica Opštine Budva i protivi nastupu repera u "njenom" gradu.

"Poruke i "vrednosti" koje propagira pomenuti izvođač smatramo krajnje neprimerenim i nedopustivim. Grad Budva je grad koji podržava različitosti, ali neprimereno ponašanje nikada neće tolerisati i neće dopustiti da se takve poruke plasiraju našoj omladini. Svi smo odgovorni i u obavezi da uradimo koliko god možemo da se suprotstavimo i stanemo na put ovakvim pošastima modernog društva i zato apelujemo na sve ugostitelje da budu savesni i odgovorni i da se pridruže ovoj inicijativi", saopštila je potpredsednica Opštine Budva Jasna Dokić.


Podsetimo, pre samo nekoliko dana Ministarstvo kulture i medija Crne Gore se oglasilo javno nakon nedavnih nastupa repera Dragomira Despića Desingerice, i tom prilikom izrazili veliku zabrinutost.

7 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: