Aktuelno 26

30.07.2024.

13:34

Milan Vasić se razočarao u kolege: "Sad znam kakav odnos imaju prema Kosovu i Metohiji" VIDEO

Glumac Milan Vasić, bio je organizator kulturnog dela programa u manastiru Svetih Arhangela u Prizrenu.

Izvor: B92.net

Milan Vasić se razočarao u kolege: "Sad znam kakav odnos imaju prema Kosovu i Metohiji" VIDEO
Amir Hamzagic/ATAImages

Podeli:

Milan Vasić je usepo da okupi veliki broj vernika, i da program u sklopu proslave manastirske slave upotpuni najlepšim narodnim pesmama.

Ipak, Milan nije mogao da sakrije razočarenje zbog kolega koje ga nisu podržale u realizaciji ovog divnog programa.

"Cilj mi je bio da okupim najveći broj vernika u manastiru Svetih Arhangela u Prizrenu, u poslednjih 20 godina. I uspeo sam. Najveća radost je što je bilo mnogo dece. U toku pevanja, mogao sam nekoliko puta da zaplačem od sreće. Uspeo sam da ne zaplačem, ali mnogi nisu… Bilo je mnogo emocija, ljudi su pevali, igrali i plakali od sreće. Hvala Igumanu Mihailu što mi je dozvolio da baš ja budem organizator za kulturni deo programa, hvala svim ljudima koji su došli na Liturgiju i koncert, hvala mojim kolegama koji su došli kao podrška, hvala svim učesnicima programa i hvala svim poznatim pevačima i glumcima koji, ne samo da nisu došli, nego se ni oglasili nisu" napisao je Milan na svom Instagram profilu i otkrio da se razočarao u svoje kolege: 

"Prvo sam se zbog toga razočarao, a onda sam shvatio da je bolje ovako, jer sad bar znamo kakav odnos imaju prema Kosovu i Metohiji. Sve u svemu, jako sam ponosan i srećan, vidimo se i dogodine", napisao je on.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Milan Vasic (@milanvasic_official)

Podeli:

26 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: