Aktuelno 29

29.07.2024.

20:02

Fudbaler posle EURA ostavio devojku? Presudio njen snimak koji je isplivao u javnost VIDEO

Mladu zvezdu Eura je dočekala ljubavna drama nakon što je oduševio nastupom u Nemačkoj gde je njegova reprezentacija odnela pobedu i titulu prvaka Evrope.

Izvor: b92.net/index.hr

Fudbaler posle EURA ostavio devojku? Presudio njen snimak koji je isplivao u javnost VIDEO
Profimedia/Imago/AC

Podeli:

Strani mediji međutim pišu da je Lamin Jamal ubrzo nakon toga prestao da prati svoju devojku Aleks Padilju na Instagramu nakon što je osvanuo snimak na kojoj ona sedi u krilu drugog dečka.

Aleks je čak bila i na terenu sa 17-godišnjim Lamineom posle finala Eura, ali izgleda da su društvene presudile toj ljubavi.

Možda vas zanima

Naime, u javnost je isplivao snimak na kom se Aleks mogla videti na Instagram lajvu mladog fudbalera Izana Fernandeza, kako sedi u krilu drugog dečka. Lamin tad nije bio tu, a Aleks se navodno čula kako je u jednom trenutku odmaknula mobilni telefon od sebe i rekla:

"Kako si glup, prestani, uništićeš me."

Možda vas zanima

Video je ubrzo postao viralan na društvenim mrežama, a mnogi su Aleks optužili da vara Jamala. Nekoliko dana kasnije i nakon zajedničkog odmora u Grčkoj, primećeno je da se par više ne prati na Instagramu. Inače, Aleks je uspešna Tiktokerka sa preko 1,5 miliona pratilaca.

Podeli:

29 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: