Aktuelno 9

28.07.2024.

13:30

Olimpijac izgubio burmu tokom ceremonije: Odmah pokušao javno da se opravda supruzi

Đanmarko Tamberi, svetski prvak u skoku u vis, izgubio je burmu tokom nošenja italijanske zastave na svečanosti otvaranja Olimpijskih igara u Parizu.

Izvor: B92.net

Olimpijac izgubio burmu tokom ceremonije: Odmah pokušao javno da se opravda supruzi
EPA-EFE/FABIO FRUSTACI

Podeli:

Nakon ove nezgode, Marko je odmah odlučio da se podužim tekstom obrati supruzi i opravda činjenicu da je ostao bez prstena.

"Žao mi je ljubavi moja, strašno mi je žao. Previše vode, previše izgubljenih kilograma u poslednjih nekoliko meseci ili možda nezadrživi entuzijazam. Verovatno sve tri stvari, ostaje činjenica da sam čuo kako izmiče, video sam kako leti.... Pratio sam ga očima dok nisam video da odskače u čamcu. Zveckanje nade... Ali, nažalost, odskok je bio u pogrešnom smeru i lebdeći više od hiljadu puta u vazduhu, video sam ga kako uranja u vodu kao da je to jedino mesto gde je želeo da bude", započeo je sportista.

"Ako je to zaista moralo da se desi, ne bih mogao da zamislim bolje mesto. Ostaće zauvek u gradu ljubavi. Odleteo je dok sam pokušavao da italijansku trobojku ponesem što je više moguće tokom ceremonije otvaranja najvažnijeg sportskog događaja na svetu. Da sam morao da izmišljam izgovor, nikada ne bih mogao da budem tako maštovit. Imaćemo još jedan izgovor da obnovimo zavete. Volim te ljubavi moja. Neka ovo bude dobar znak za povratak kući sa još većim zlatom!!!", napisao je sportista ispod fotografija koje je podelio na Instagramu.



 
 
 
 
 
 

9 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: