Aktuelno 57

27.07.2024.

18:04

Trampova kritičarka objavila Melanijine gole fotografije: "Kamala nije partijala sa seksualnim predatorima"

Zahuktava se izborna kampanja nakon što je Džo Bajden objavio da se povlači iz trke za predsednika SAD-a i podržao aktuelnu potpredsednicu Kamalu Haris.

Izvor: Index.hr

Trampova kritičarka objavila Melanijine gole fotografije: "Kamala nije partijala sa seksualnim predatorima"
EPA-EFE/JUSTIN LANE

Podeli:

Naime, Ana Navaro, političarka i komentatorka objavila je gole fotografije Melanije Tramp na svom Instagram profilu.

Nekada je bila članica Republikanske stranke, a čini se da sada podržava Kamalu Haris. U poslednje vreme Donald Tramp joj je često na meti kritika.

"Neki republikanci su na televiziji i društvenim mrežama iznosili odvratne seksualne primedbe o Kamali Haris, želeći da njenu istoriju ljubavnih veza učine upitnom. Samo napred. Želite to da učinite upitnim? Samo izvolite. Nikada nisam videla gole slike Kamale Haris ili njenog supruga", napisala je Ana na svom Instagramu.

Fotografija razgolićene Melanije snimljena je 2000. godine za magazin GQ. Slovenka je prikazana kako leži na krznenom tepihu s dijamantskom ogrlicom, narukvicama i crnim štiklama, dok je lisicama vezana za aktovku Donalda Trampa u njegovu privatnom avionu.

Osim ove fotografije, Ana Navarro je podelila i fotku gde se vidi kako bivši predsednik i bivša prva dama poziraju s Džefrijem Epštajnom i njegovom tadašnjom devojkom i pomagačicom, Gislejn Maksvel, na Donaldovom imanju Mar-a-Lago 2000. godine.

"Kamala nikada nije partijala sa seksualnim predatorima. Želite da idete nisko? Ovog puta neću ostaviti nijednu stvar nedorečenu. Nijednu. Rado ću otići 20.000 milja pod more", nastavila je.

Donald Tramp i njegovi saradnici još uvek se nisu oglasili u javnosti povodom ovih objava. 

Podeli:

57 Komentari

Možda vas zanima

Region

Totalni preokret: Sneg

Hrvatski Državni hidrometeorološki zavod objavio da ovog vikenda sledi oproštaj od paklenog leta i da u tu zemlju stiže ozbiljno zahlađenje.

11:30

6.9.2024.

1 d

Podeli: