Aktuelno 23

27.07.2024.

15:37

Glumica tvrdi da neko drugi stoji iza atentata na Trampa: "Sindrom opsesivnog animoziteta"

Zvezda serije "Porodica Soprano" Drea de Mateo veruje da je pokušaj ubistva Donalda Trampa na mitingu republikanaca u Pensilvaniji bio "unutrašnji posao".

Izvor: B92.net

Glumica tvrdi da neko drugi stoji iza atentata na Trampa: "Sindrom opsesivnog animoziteta"
Profimedia

Podeli:

Glumica i  OnlyFans model priznala je ovo dok je besno kritikovala levo orijentisane poznate ličnosti koje se predstavljaju kao "pouzdani glas" naroda, nazivajući ih "sramotnim" i "samopravednim."

De Mateo ističe da je u pitanju "unutrašnji posao", odnosno da je neko iznutra, unutar organizacije ili grupe, bio umešan u planiranje ili izvršenje dela.

Govoreći ekskluzivno za Daily Mail rekla je: "Mislim da je ovaj pokušaj očigledno bio unutrašnji posao. Sva ta deca koja govore 'Ne mogu da verujem da je promašio.' Mnogi ljudi nemaju pojma šta se zaista dešava i zato postoji "sindrom opsesivnog animoziteta prema Trampu". To je nivo propagande i iskrivljavanja informacija... više nema istine. A ako želite istinu, morate nastaviti dalje i pretražiti svaki kamen na vidiku."

Podsećamo, Donald Tramp je držao govor na predizbornom skupu blizu Batlera 13. jula kada je Tomas Metju Kruks ispalio hice na bivšeg predsednika, od kojih je jedan pogodio vrh njegovog desnog uha. Kruksa su ubili snajperisti Tajne službe.

Podeli:

23 Komentari

Možda vas zanima

Region

Totalni preokret: Sneg

Hrvatski Državni hidrometeorološki zavod objavio da ovog vikenda sledi oproštaj od paklenog leta i da u tu zemlju stiže ozbiljno zahlađenje.

11:30

6.9.2024.

1 d

Podeli: