Aktuelno 4

27.07.2024.

9:18

Nastup Lejdi Gage na ceremoniji otvaranja Olimpijskih igara snimljen unapred

Pevačica Lejdi Gaga održala je večeras na ceremnoji otvaranja Olimpijskih igara u Parizu kabaretski nastup uz pesmu ''Mon truc en plumes'' kultnog francuskog umetnika Zizija Žanmera, ali je nastup bio snimljen unapred, navodi AP.

Izvor: Tanjug

Nastup Lejdi Gage na ceremoniji otvaranja Olimpijskih igara snimljen unapred
Profimedia/ Pierre Perusseau/Besrtimage Singer

Podeli:

Reporter američke agencije video je kako je Gaga počela da se zagreva oko tri sata pre početka ceremonije otvaranja, izvodila svoj program oko sat vremena, a zatim otišla mahnuvši fanovima.

Njeno pojavljivanje nije bilo navedeno u programu koji je prethodno podeljen medijima. AP navodi da predstavnici pevačice nisu odgovorili i na zahtev za komentar zašto je njen nastup unapred snimljen.

Lejdi Gaga je nakon nastupa na mreži X navela da je, iako nije francuska umetnica, oduvek osećala veoma posebnu vezu sa Francuzima i pevanjem francuske muzike.

"Nnisam želelao ništa drugo nego da napravim performans koji će zagrejati srce Francuske, slaviti francusku umetnost i muziku. Ova važna prilika podseća sve na jedan od najmagičnijih gradova na svetu - Pariz", napisala je pevačica na mreži X posle svog nastupa.

Podeli:

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: