Aktuelno 2

26.07.2024.

17:36

Dikaprio uložio u nesvakidašnji brend, a sada gubi milione

Glumac Leonardo Dikaprio uložio je novac u britanski brend veganske obuće, ali sada mu preti veliki gubitak, piše "The Sun".

Izvor: Index.hr

Dikaprio uložio u nesvakidašnji brend, a sada gubi milione
EPA-EFE/Mohammed Badra / POOL

Podeli:

Kompanija "Wild Loci Ltd.", koja proizvodi moderne "Loci" patike, prijavila je gubitke od 2.7 miliona funti, uključujući preko 700 hiljada funti duga poveriocima. Kompanija je prošle godine izgubila preko 900 hiljada funti.

 

Patike hit među slavnim ličnostima

Reč je o patikama koje su izrađene od recikliranog bambusa, pene i gume, a za svaki napravljen par patika se iskoristi 20 plastičnih boca. Cena patika je otprilike 170 funti i hit su među slavnim osobama. Glumac je uložio tri miliona funti u proteklih godinu dana da bi pomogao razvoj brenda.

"On vidi svet na isti način na koji ga mi vidimo. Apsolutni je blagoslov imati ga u timu", rekao je jednom prilikom osnivač brenda Emanuel Eribo.

Glumac je otkrio da je ponosan što je ulagač u brend koji je svestan zaštite životne sredine.

"Ponosan sam što sam ulagač u brend posvećen minimiziranju svog uticaja na životnu sredinu, a koji je usmeren na stvaranje etičke obuće bez okrutnosti", podelio je glumac.

Dikaprio je već dugi niz godina aktivista u borbi protiv klimatskih promena. Podsetimo, 1998. osnovao je Fondaciju Leonardo Dikaprio, koja podržava projekte za zaštitu životne sredine.

Podeli:

2 Komentari

Možda vas zanima

Region

Totalni preokret: Sneg

Hrvatski Državni hidrometeorološki zavod objavio da ovog vikenda sledi oproštaj od paklenog leta i da u tu zemlju stiže ozbiljno zahlađenje.

11:30

6.9.2024.

1 d

Podeli: