Aktuelno 1

26.07.2024.

18:55

Šeron Stoun se plašila za svoj život: "Mislila sam da će me fanovi ubiti"

Američka glumica Šeron Stoun prisetila se razgovora sa kolegom Silvesterom Staloneom, posle čega je živela u strahu da će je neki opsednuti obožavatelj "upucati i ubiti".

Izvor: B92.net

Šeron Stoun se plašila za svoj život: "Mislila sam da će me fanovi ubiti"
DFree/Shutterstock

Podeli:

"Ono što mi je Sli rekao je da odjednom hodaš ulicom i svi sežu u džepove i ne znaš da li će izvući olovku ili pištolj. To je uznemirujuće jer svi to rade i ne znaš zašto uvek pokušavaš da shvatiš koje su namere drugih ljudi", rekla je Šeron za The Sun.

Možda vas zanima

Oživela kultnu scenu

Skinula se Šeron Stoun FOTO/VIDEO

Slavna glumica Šeron Stoun rekreirala je svoju kultnu scenu iz erotskog klasika "Niske strasti" te je pozirala u donjem rublju.

18:22

12.7.2024.

57 d

Njeni strahovi su se povećali nakon što je izašao film "Basic Instinct" po kome je Šeron danas najpoznatija. Nakon što je film počeo da se prikazuje širom sveta, Šeron je skoro preko noći postala zvezda. Nije shvatala koliko je poznata sve dok nije prisustvovala filmskom festivalu u Kanu 1992. godine.

Možda vas zanima

"Nisam imao šminkera ni frizera. Nisam imala ništa, čak ni obezbeđenje. Zamislite da dođete u Kan sa "osnovnim instinktom" i bez obezbeđenja. Došla sam na ovaj ogroman događaj gde su fanovi bili svuda, crveni tepih veličine dve ulice i s paparaci. Svi smo otišli do kraja crvenog tepiha, ja, Majkl Daglas i svi, ali su fanovi krenuli vikati: "Šeron". I bilo ih je na desetine hiljada. Ja sam došla u haljini koju sam kupila u jednoj prodavnici na Beverly Hillsu, sa suncokretima. Bilo je ludo. Kad sam ušla u automobil sa dva prijatelja te pokušala da dođem do hotela, bilo je toliko ljudi na krovu auta da su moji prijatelji legli jer se auto ulubio", ispričala je slavna glumica.

Podeli:

1 Komentari

Možda vas zanima

Region

Totalni preokret: Sneg

Hrvatski Državni hidrometeorološki zavod objavio da ovog vikenda sledi oproštaj od paklenog leta i da u tu zemlju stiže ozbiljno zahlađenje.

11:30

6.9.2024.

1 d

Podeli: