Aktuelno 11

26.07.2024.

10:15

Senida priznala da je biseksualka? "Ljubav je ljubav, daj šta daš"

Pevačica Senida Hajdarpašić progovorila je o svom seksualnom opredeljenju.

Izvor: B92.net

Senida priznala da je biseksualka? "Ljubav je ljubav, daj šta daš"
M.P./ATAImages

Podeli:

Ona je istakla da je "ljubav ljubav" i između redova priznala da je biseksualnog opredeljenja, odnosno da je naklonjena prema oba pola.

U jednom podkastu Senida je bila upitaana da li može da zamisli sebe pored žene, sa kojom bi imala decu, na šta je odgovorila:

"Da li bih želela ženu i decu, muža i decu...? Ako Bog da", odgovorila je slovenačka pevačica i dodala:

"Ja sam srećna žena. Radim ono što volim, svakog dana sam srećna kad ustanem i setim se da se bavim muzikom, da sam ispunjena. Sve ono o čemu sam maštala mi se ostvarilo, skoro sve", rekla je ona u podkastu "Nešto drugačije", a potom je odgovorila na pitanje gledateljke - da li je imala intimne odnose sa ženama.

M.P./ATAImages



"Zašto to nekog interesuje? Da li je ta devojka gledala prethodnu emisiju, gde sam to pričala? Šta, možda se od tad nešto promenilo...? Znaš kako... Daj šta daš, bre! (smeh) Ljubav je ljubav! Ne interesuje me... Daj šta daš", kazala je pevačica.

Možda vas zanima

"Volim ljude"

Podsetimo, slovenačka pevačica je svojevremeno na pitanje koje je seksualne orijentacije, odgovorila:

"Ja volim ljude. Ne gledam ni ko je, ni šta je. Bitno je samo da si ti meni okej i to je to. Volim dobre ljude. Neiskvarene", zaključila je ranije.

Podeli:

11 Komentari

Možda vas zanima

Region

Totalni preokret: Sneg

Hrvatski Državni hidrometeorološki zavod objavio da ovog vikenda sledi oproštaj od paklenog leta i da u tu zemlju stiže ozbiljno zahlađenje.

11:30

6.9.2024.

1 d

Podeli: