Aktuelno 16

25.07.2024.

13:52

Seka Aleksić doživela neprijatnost u hotelu, pa reagovala: "Šta lepa, sva je izoperisana" VIDEO

Pevačica Seka Aleksić je doživela neprijatnost u jednom hotelu.

Izvor: B92.net

Seka Aleksić doživela neprijatnost u hotelu, pa reagovala: "Šta lepa, sva je izoperisana" VIDEO
Antonio Ahel/ATAImages

Podeli:

Pevačica Seka Aleksić je aktivna na društvenim mrežama, a ovog puta je podelila jedno neprijatno iskustvo iz hotela.

"Danas ulazim u sobu i na hodniku se pali usisivač i sobarice pričaju glasno da čuju jedna druga, a ne znaju da sam ja ušla u sobu. I kreću ovako: "Jesi videla Seku Aleksić? Kako je lepa i zgodna. Svaka joj čast, al joj je soba uredna, kako je pedantna", a ova druga kaže: "Šta lepa i zgodna? Mi smo lepše i zgodnije od nje. Sva je izoperisana", rekla je pevačica u snimku.

Pevačica je potom otkrila i kako se završila pomenuta neprijatnost.

"Mislim se gospođo, da sam izoperisana znaš kakva bih mačka bila... A ne čitav život gladna i debela. Posle par sekundi, ja se spremila i izlazim iz sobe i kažem: "Dobar dan, kako ste", a njih dve samo: "Dobar dan".

Podsetimo, Seka se nedavno oglasila i o napadima na ljude koji nose hranu na more, pa ih drugi nazivaju paradajz turistima.

"Ljudi, da ll je moguće da čitam komentare u kojima se neki ljudi smeju onima koji su otišli na more i poneli svoju hranu, nemaju ležaljke pa leže na peškirima, a otišli su sa decom. Da li je moguće da je to nekom predmet sprdnje? Niko nije pomislio da neke porodice ne mogu sebi da priušte hotele sa pet ili petnaest zvezdica i da neke porodice jedva krpe kraj sa krajem, a žele da priušte svojoj deci more jer žele da vide more. Na primer ja kao dete nisam videla more. Tek sa dvadeset i nešto godina sam prvi put videla more kad sam sebi sama priuštila da odem na more i zaradila novac", istakla je pevačica.

Podeli:

16 Komentari

Možda vas zanima

Region

Totalni preokret: Sneg

Hrvatski Državni hidrometeorološki zavod objavio da ovog vikenda sledi oproštaj od paklenog leta i da u tu zemlju stiže ozbiljno zahlađenje.

11:30

6.9.2024.

1 d

Podeli: