Aktuelno 3

26.07.2024.

8:03

Kijanu Rivs: "Osećam se kao mladi starac"

Uoči objavljivanja svog prvog romana "The Book of Elsewhere", američki glumac Kijanu Rivs kaže da je razmišljanje o konačnosti života dobro i priznao je da često razmišlja o smrti.

Izvor: RTS

Kijanu Rivs: "Osećam se kao mladi starac"
EPA-EFE/TOLGA AKMEN

Podeli:

U intervjuu za BBC, američki glumac Kijanu Rivs rekao je da razmišljanje o konačnosti života dovodi do toga da smo zahvalni na tome što smo živi.

"Imam 59 godina, pa stalno razmišljam o smrti", otkrio je Rivs.

Na upadicu novinarke da je i dalje vrlo mlad, glumac kaže da se oseća kao mladi starac.

Možda vas zanima

"Razmišljanje o smrti i konačnosti je dobro. Dovodi do toga da budemo zahvalni na tome što i dalje udišemo vazduh i odnosima za koje postoji potencijal da ih imamo", istakao je holivudski glumac.

Rivs roman piše u saradnji sa slavnim britanskim piscem naučne fantastike Čajna Mjevilom, a delo će pratiti besmrtnog ratnika koji želi da mu bude omogućeno da umre.

Možda vas zanima

"Smatram da je smrt nešto o čemu treba sa velikim poštovanjem promišljati. Možete da imate roman sa zabavnim, eksplozivnim delovima, a istovremeno u njemu govoriti o smrti i tome kako nas ona čini ljudima", naveo je Mjevil.

Podeli:

3 Komentari

Možda vas zanima

Region

Totalni preokret: Sneg

Hrvatski Državni hidrometeorološki zavod objavio da ovog vikenda sledi oproštaj od paklenog leta i da u tu zemlju stiže ozbiljno zahlađenje.

11:30

6.9.2024.

1 d

Podeli: