Aktuelno 10

24.07.2024.

11:57

Isplivali novi detalji iz života najlepše ruske bajkerke FOTO/VIDEO

Tatjana Ozolina, poznatija kao Moto Tanja, tragično je nastradala u saobraćajnoj nesreći.

Izvor: B92.net

Isplivali novi detalji iz života najlepše ruske bajkerke FOTO/VIDEO
Profimedia

Podeli:

Najlepša ruska bajkerka, Tatjana Ozolina, poginula je u Turskoj nakon što je izgubila kontrolu nad vozilom.

Ozolina je bila sa turskim bajkerom Onorom Obutom, a on je zadobio povrede. Tatjana je imala 38 godina.

Bajkerku je pratilo oko osam miliona ljudi i bila je jako popularna u tom svetu, a zbog rata Rusije i Ukrajine nedavno joj je bio zabranjen ulazak u Evropsku uniju.

Ko je bila Tatjana Ozolina?

Tanja je bila poznata po svojim blogovima, samo na Jutjubu je imala skoro dva miliona pretplatnika. Njeno pravo ime je bilo Tatjana Ivanovna Ozolina, rođena je 6. marta 1986. godine i završila je Umetničku školu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by #мотоТаня❤️🖤#motoTanya (@tanechkaozolina)

Sa 15 godina, Ozolina je otišla na studije u Omsk, gde je dobila dve diplome: srednje specijalizovano obrazovanje iz koreografije i visoko obrazovanje iz ekonomije menadžmenta. Navodno, 2008. ušla je u top 150 najlepših devojaka u Omsku.

Profimedia

U maju 2011. godine, sa 25 godina, rodila je sina Vsevoloda. U martu 2012. ona i njen suprug preselili su se u Moskvu. Kasnije je raskinula sa dečakovim ocem.

Ozolina je kupila svoj prvi motocikl za 210 hiljada rubalja. Do kraja 2015. postala je popularna na društvenim mrežama kao motociklistička blogerka ne samo u Rusiji, već i u inostranstvu. Godine 2017. kupila je crveni Kavasaki ZKS6R, koji je postao njena vizit karta.

Profimedia

Kako se navodi, ljubav prema motorima je nasledila od oca i dede.

O tragediji se oglasio i njen otac, Ivan Ivanović, koji je istakao da je Tatjanin sin sa njima.

"Poslala nas je na obalu Crnog mora 8. jula... Poslednji put kada nas je ispratila, spakovala nas je u autobus. Sa nama je bio i naš unuk. Vratili smo se 20. jula, a onda je odmah stigla vest da moje ćerke više nema", rekao je on.

Podeli:

10 Komentari

Možda vas zanima

Region

Totalni preokret: Sneg

Hrvatski Državni hidrometeorološki zavod objavio da ovog vikenda sledi oproštaj od paklenog leta i da u tu zemlju stiže ozbiljno zahlađenje.

11:30

6.9.2024.

23 h

Podeli: