Aktuelno 0

24.07.2024.

11:00

Rijaliti zvezda (26) pronađena mrtva

Zvezda Channel 4 Hari Sevidž je preminuo prošle nedelje.

Izvor: B92.net

Rijaliti zvezda (26) pronađena mrtva
Shutterstock/ERIK Miheyeu

Podeli:

Hari Sevidž je pronađen mrtav u kući u Putniju u dobi od 26 godina, a ovo je bio treći razorni gubitak u njegovoj porodici.
Tragična smrt zvezde Channel 4 je treća tragedija koja je pogodila njegovu porodicu nakon što su oba roditelja umrla.

Hari Sevidž, koji je glumio zajedno sa svojim bratom Frenkom, u rijalitiju Hunted, pronađen je mrtav prošle nedelje. Hari je pronađen u kući u Putniju, u jugozapadnom Londonu, 19. jula.

Dvadesetšestogodišnjak iz Eseksa pronađen je mrtav nakon što su bolničari posetili dom Putnija, a muškarac u 30-im godinama uhapšen je na adresi i kasnije pušten na slobodu do dalje istrage.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Harry Savage (@harry.sav)


Portparol policije otkrio je da su oni "ostali u kontaktu sa porodicom čoveka i da će ih podržati dok se istraga nastavi i ne utvrde se sve okolnosti". Dodali su i da detektivi odgovorni za policiju Vandsvorta istražuju incident kao neočekivanu smrt.

Objave o Hariju su preplavile društvene mreže otkako je objavljena tužna vest. Jedan Harijev prijatelj je napisao:

"Izgubio sam jednog od svojih najboljih prijatelja ovog vikenda. Potpuno sam slomljenog srca, razoren i u potpunom šoku. Držite se čvrsto za one koji su vam najbliži. Reci im da ih voliš svakog prokletog dana. Zauvek ćeš mi nedostajati Hari Sevidž. Bio si i uvek ćeš biti sve. Nisam siguran kako da se krećem u životu bez tebe."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Harry Savage (@harry.sav)


 

Inače, Hari se pojavio u četvrtoj sezoni Channel 4's Hunted 2019. Glumio je zajedno sa svojim starijim bratom Frankom. Epizode ​​su snimljene ubrzo nakon smrti njihove majke.

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: