Aktuelno 0

24.07.2024.

12:50

Slavni komičar progovorio o zavisnosti: "Prestao sam sa kokainom, ketaminom i drugim, ali sa jednim ne mogu"

Komičar Pit Dejvidson održao je nastup u Atlantik Sitiju u okviru svoje turneje "Pete Davidson: Rehab Tour" tokom koje je otvorio javno temu o svojoj zavisnosti od droge.

Izvor: Jutarnji list, B92.net

Slavni komičar progovorio o zavisnosti: "Prestao sam sa kokainom, ketaminom i drugim, ali sa jednim ne mogu"
Profimedia

Podeli:

Kako kaže, odvikao se od nekih težih droga, ali ne može da prestane da koristi marihuanu.

"Ne mogu da prestanem sa marihuanom. To je sve što mi je ostalo. Koristio sam kokain i ketamin i sve tablete. Ostala mi je samo marihuana, tako da da, uskoro će biti gotovo, ali od  nje još neću odustati", rekao je tokom nastupa, prenosi Dejli mejl.

Prošle godine je otkriveno da je Pit koristio ketamin za depresiju sa kojom se borio otkako je njegov otac poginuo u terorističkom napadu 11. septembra. Tada je komičar otkrio da je konzumirao ketamin, koji se koristi za smirenje konja. U to vreme, Pit je završio na rehabilitaciji za PTSP i granični poremećaj ličnosti.

Možda vas zanima

Poznati komičar je uvek bio otvoren po pitanju svojih mentalnih problema. Pre dve godine je izjavio da je "sve vreme bio u depresiji".

"Probudim se depresivan. Dotakao sam dno kada se ljudi uplaše za moj život i moram da odem, a onda moram da se sam podignem. Mislim da sam dotakao dno nekoliko puta", rekao je tada.

On je na svom nastupu prvi put govorio o saobraćajnoj nesreći koju je imao prošle godine. Tada je automobilom udario u kuću, a sa njim je u kolima bila i njegova bivša devojka Čejs Sui Vonders. Komičar je vozio velikom brzinom i nije video znak za zaustavljanje, a zatim je odlučio da se zaleti u kuću kako ne bi udario pešaka koji se nalazio u blizini.

Možda vas zanima

"Video sam kuću i rekao sam, 'Mislim da ne možeš da umreš ako udariš u kuću'. U serijama obično prolaze kroz nju. Tako da sam skrenuo, ciljao na kuću i čak dobro pogodio garažu, " rekao je i dodao da se plašio da će završiti u zatvoru, ali je kasnije shvatio da nije bio pijan i da nikoga nije povredio. Za kaznu je morao da odradi 50 sati društveno korisnog rada i kurs bezbedne vožnje.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Region

Totalni preokret: Sneg

Hrvatski Državni hidrometeorološki zavod objavio da ovog vikenda sledi oproštaj od paklenog leta i da u tu zemlju stiže ozbiljno zahlađenje.

11:30

6.9.2024.

23 h

Podeli: