Aktuelno 3

23.07.2024.

20:51

Selin Dion na otvaranju Olimpijskih igara: Povratak pop ikone u velikom stilu

Selin Dion bi trebalo da nastupi na otvaranju Olimpijskih igara u Parizu, piše Variety.

Izvor: Index.hr

Selin Dion na otvaranju Olimpijskih igara: Povratak pop ikone u velikom stilu
Profimedia

Podeli:

Pevačica je u ponedeljak stigla u hotel Royal Monso u blizini Šanz Elizea, gde je odselala i Lejdi Gaga, još jedna potencijalna pevačica sa ceremonije otvaranja. Detalji o nastupima na otvaranju drže se u tajnosti.

Selin jednom izjavom pokrenula glasine o nastupu

Ni Dion ni Lejdi Gaga nisu potvrdile nagađanja. Selin je ranije nagovestila da bi njen povratak na pozornicu mogao biti u Francuskoj.

"Odabrala sam da ću raditi celim telom i dušom, od glave do pete, uz svoj lekarski tim. Želim biti najbolja što mogu. Moj cilj je ponovo videti Ajfelov toranj", rekla je u aprilu za Vogue Frans.

"Četiri godine sebi govorim da se ne vraćam, pa onda da sam spremna, onda da nisam spremna... Kako stvari stoje, ne mogu reći da se vraćam za četiri meseca. Ne znam... Moje telo će reći", dodala je.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Céline Dion (@celinedion)

Ako Selin nastupi na otvaranju Olimpijskih igara, to će biti prvi nastup pop dive otkako je prekinula turneju i izbegava pojavljivanja u javnosti zbog dijagnoze sindroma ukočene osobe.

Selin je već nastupala na Olimpijskim igrama u Atlanti 1996. godine kada je otpevala The Power of Dream. Ceremoniju je pratilo 3.5 milijardi ljudi širom sveta. Francuzima je Lejdi Gaga bliska jer je u filmu Zvezda je rođena otpevala pesmu La Vie en Rose slavne francuske pevačice Edit Pjaf. Sada se govori da uvežbava nastup za ceremoniju otvaranja Olimpijskih igara.

Ceremonija otvaranja prvi put izvan stadiona

Prvi put u istoriji ceremonija otvaranja Olimpijskih igara održaće se izvan stadiona, preciznije uz reku Senu, koja teče kroz Pariz. Nautički šou pratiće 85 brodova na kojima će se nalaziti sportisti iz svake zemlje. Vrhunac ceremonije biće kod Ajfelovog tornja. Ceremonija će se iskoristiti da bi se prikazale najveće pariske znamenitosti te će okupiti 3500 plesača, glumaca i muzičara.

Autor ceremonije je pozorišni reditelj Toma Žoli, poznat po svom rok mjuziklu Starmania. U intervjuu za Associated Press nije želeo da govori o poznatim izvođačima koji bi trebalo da nastupe na otvaranju Igara. "Sve što vam mogu reći jeste da postoji razlog zašto će određeni umetnici nastupiti."

Podeli:

3 Komentari

Možda vas zanima

Region

Totalni preokret: Sneg

Hrvatski Državni hidrometeorološki zavod objavio da ovog vikenda sledi oproštaj od paklenog leta i da u tu zemlju stiže ozbiljno zahlađenje.

11:30

6.9.2024.

19 h

Podeli: