Aktuelno 1

24.07.2024.

7:59

Poznati pevač optužen da je brutalno pretukao fanove posle koncerta

Pevač Kris Braun suočava se s tužbom koju su podnela četiri posetioca njegovog koncerta. Oni tvrde da ih je pevač brutalno i teško pretukao nakon nastupa te od njega traže 50 miliona dolara odštete, piše TMZ.

Izvor: Index.hr

Poznati pevač optužen da je brutalno pretukao fanove posle koncerta
Profimedia

Podeli:

Prema tužbi, koju su u ponedeljak podneli Lari Parker, Džozef Luis, Čarls Buš i Da Markus Pauel, pevač i njegovi saradnici su na njih bacali stolice, a potom su ih udarali i gazili.

Tvrde da su bili pozvani u bekstejdž tokom nastupa u Dickies Areni u Teksasu, gde je Kris Braun nastupao u sklopu turneje 11:11.

 

Istorija nasilja nad ženama

Podsetimo, Braun je 2009. godine pretukao tadašnju devojku Rijanu noć pred dodelu Gremija. Braun je ispričao da su se stvari zakomplikovale kada je Rijani priznao vezu s drugom devojkom. Usledile su prepirke i fizički sukobi.

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Počinje rat? Vojska dobila naređenje: Pucajte...

Severnokorejske vlasti izdale su naređenje artiljerijskim jedinicama u blizini granice sa Južnom Korejom da budu spremne da otvore vatru na dronove koji nose letke i pakete pomoći sa Juga, prenela je danas državna novinska agencija KCNA.

18:16

13.10.2024.

1 d

Svet

Stiže ledeni udar: Zavejaće sneg

Istočnu Evropu zahvatilo je veoma jako zahlađenje, a prodor ledene vazdušne mase usledio je iz Sibira. Na udaru ovog vrlo hladnog talasa naći će veći deo evropskog dela Rusije.

10:45

14.10.2024.

10 h

Podeli: